Forza Horizon 5 almaya değer mi?

Güzel bir oyun olabilir ama bir oyuna o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor. Xbox Game Pass alıp hem Forza Horizon 5 hem de farklı bir sürü oyun oynayabilirsiniz. Çünkü bir süre sonra oyun ne kadar güzel olsa da sıkılırdım ben o yüzden 13 aylık Xbox Game Pass almak bana daha mantıklı geliyor.
 
Not-eğer sadece oyun tavsiyelerimi okumak istiyorsanız tırnak içine aldığım bölümü okuyabilirsiniz.

Şimdi öncelikle Epic Games bugün indirime girecekmiş eğer nakit olarak paran varsa şöyle maximum bir 100 TL ayırabilirseniz kuponla alınacak oyun önerebilirim.
Steam'den ise:
-CoD MW3 almışsınız bu oyunu aldığınıza göre MW1 ve 2 oynamışsınız oynamadıysanız bu 2 oyunu almadan o oyunu almayın 3'lü set olarak alın önerim bu yönde bunların dışında CoD olarak Black Ops 1 ve 2 önerebilirim başkada CoD oyunu önermem bu kadarı bile yeterince fazla çünkü parasına göre kısa hikaye sunuyor ancak tekrar tekrar bitiririm derseniz alınabilir (tekrar bitirilecek kadar güzel hikayesi var zaten).
-Borderlands 3 (tamamen benim fikrim) 2. oyunu alsan 100-150 saat oynarsın zaten bu oyuna 100 TL vereceğinize Borderlands 2'yi maximum 15 TL'ye indirimde alın grafik takıntınız yoksa size aynı keyifi verecektir. Borderlands 3'ün maximum edeceği para 40 TL.
Forza Horizon 5'e gelirsek Türkiye'de yaşıyoruz bu oyun 60 dolar 60 TL olarak Türkiye'ye gelse okey alınır ama mantıklı düşünürsek şahsen bir oyuna 310 TL verilmez. Şahsi fikrim bir oyun 100 TL'nin üstünde olmamalı 100 TL'nin üstünde ise alınmamalı. RDR2 istisnası dışında tabii.
"-Önerilerime gelirsek çok yakında indirim olacak, Half-Life set alınabilir. Resident Evil 2, 4, 5,7. oyun alınabilir. Sea of Thieves resmii Türkçe yama geldi arkadaşınız varsa Forza'dan kat kat daha fazla keyifli zaman geçirebilirsiniz 30 TL'ye alınabilir. Deep rock galactic o da 30 TL alınabilir, Dark Souls 3 alınabilir, BioShock set alınabilir 15 TL'ye düşüyor, sizde yoksa Batman seti alınabilir şu an 20 TL ucuz bence o oyuna göre, Tomb Raider set alınabilir hepsi 60-70 TL'ye geliyor, Stardew Valley 12 TL indirimde alınabilir 150 saat zevk alarak oynarsınız rahat, seen alınabilir 1 lira indirimde :D , Assassin's Creed Odyssey, 2 ve şu an 30 TL olan o oyun alınabilir, Serious Sam 2 ve 3 alınabilir, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınabilir, New World alınabilir.
-Epic Games: Metro Exodus, Assassin's Creed Odyssey, Borderlands 3 (40TL olursa), bir de paranız yeterse Tom Clancy's Rainbow Six: Siege kupon ile 5 yıllık paket 90 TL'ye falan geliyordu o da alınabilir."

-Bende de 250 TL nakit var Steam'de bekletiyorum bu parayı hemen harcamak yerine bekletip uygun kaliteli oyunları az az satın alabilirsiniz öyle direk tüm parayı harcamak yerine bekletmek daha kârlı alışveriş sunabiliyor. Steam gibi platformlar sana direk paranı harcayabileceğin ve doymayacağın şekilde tasarlandı bu tuzağa düşmemek gerekiyor. Sadece sevdiğiniz oyunları spoiler yemeden yorumlara bakıp videolarını ufak tefek izleyerek satın alabilirsiniz bence. İndirimde gaza gelip 20-30 tane oyun alıp yarısından fazlasını oynamayıp rafa kaldırmaktansa sadece sevdiğin oyunlardan 3-4 tane alıp onları 2-3 kere soğuyana kadar bitirmek çok daha mantıklı bir seçenek :D . İyi eğlenceler dilerim.

O zaman borderlans 3 iade ediyorum o fiyata farklı oyunlar alınır mesela RE2 ve Dark Souls 3 gibi oyunlar alınır bir de yanına Sekiro alsam yeterli benim için inşallah bu oyunlar cadılar bayramında düşer bir de çok sağ olun yardımlarınız için iyi günler dilerim sizlere.
 
O zaman borderlans 3 iade ediyorum o fiyata farklı oyunlar alınır mesela RE2 ve Dark Souls 3 gibi oyunlar alınır bir de yanına Sekiro alsam yeterli benim için inşallah bu oyunlar cadılar bayramında düşer bir de çok sağ olun yardımlarınız için iyi günler dilerim sizlere.

Borderlands 3 parasına Borderlands 2 ve Resident Evil 2 alabilirsiniz indirimde. Hem Borderlands'ınız olur hem Resident Evil :D.
 
Yeni araçlar ve yeni motor sesleri, bolca küçük geliştirme, detay ve daha iyi grafikler ile geliyor. FH4'ün yapamadıklarını not alıp üstüne katan bir oyun, tabii ki alıp almamak arkadaşa kalmış. Araç bağımlısı birisi için alternatifsiz bir oyun.
Oyun çıktıktan sonra almaya değip değmeyeceği belli olur hocam. Param olsaydı ön sipariş verenlerden biri olurdum.
 
Halo, Fallout, Ori ve Forza serileri Game Pass'te var almaya gerek yok. Oyunun kendisi oynamaya değecek gibi duruyor ama.
 
Bu oyunlara gerek kalmadı dün akşam Steam üzerinden God of War görünce biraz şok geçirdim ve bu oyunları almak yerine God of War almaya karar verdim şimdi tek sorun oyunun çıkmasına 80 gün var ve beklemesi biraz zor olacak ama heyecanla bekliyorum oyunu inşallah güzel bir port olurda yağ gibi akıcı bir şekilde oynarız şimdilik herkese iyi formlar artik Forza Horizon 5 Game Pass üzerinden oynarız.
 
3 de değerdi, 4 de değerdi, bu gidişata göre 5 de değer ama biraz bekleme taraftarıyım. Varsa eksikleri giderilsin, fiyatı biraz düşsün sonra alınır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı