Forza Horizon 5 ban yersek ne olur?

KrofeSSionall

Hectopat
Daha fazla  
Kısaca anlatmak istiyorum. Oyunda çark hilesi yaptım. Ban yeme ihtimalim var mı? Yersem ne olur Steam hesabımda VAC banlı gözükür müyüm? Oyuna girebilir miyim?

Bir çark hilesi ile ban yeme ihtimaliniz olsada ban yememe şansınızda var. Madem bu kadar korkuyorsunuz ban yiyeceğim diye, niye hile yapıyorsunuz?

Bir çark hilesi ile ban yeme ihtimaliniz olsa da ban yememe şansınızda var. Madem bu kadar korkuyorsunuz ban yiyeceğim diye, niye hile yapıyorsunuz?

Korkmuyorum hocam sadece Steam hesabımda VAC banı gözükür diye korkuyorum.

Hayır VAC ban yemezsiniz. Steam üzerindeki her oyunda VAC koruması yoktur. Steam'da Valve Anti Cheat ile korunan oyunların listesine https://store.steampowered.com/search/?category2=8 şuradan ulaşabilirsiniz.

Hocam benim merak ettiğim ban yiyince ne oluyor? Çevrimiçi moda mı giremiyorum yoksa direkt oyuna mı?
Forza 4 oyununda banlar direk HWİD ban oluyordu. Yani oyuna değil bilgisayara ban atan bir sistem vardı. Ne kadar yeni hesap açarsanız açın anında banlanıyordunuz. Büyük ihtimal Forza 5 içinde bu geçerlidir. Yani eğer ki ban yerseniz direkt HWİD ban sistemiyle karşı karşıya kalırsınız yüksek ihtimalle.

Son düzenleme:

Yani hocam oyuna hiç giremeyeceğim değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…