Forza Horizon 5 çıktığında Forza Horizon 4 oyuncu sayısı azalır mı?

Çok istediğim bir oyunu diğerleri gibi oyuncu sayısından alamayacağım :(. Maşallah oyun fiyatları da çok güzel. Forza Horizon 5 470 TL.
 
Çokça azalır 1'den beri oynuyorum Horizon'u, Xbox 360 neslilinden beri. Yenisi çıkınca diğeri direk unutuluyor sebebi ise benzetme yapacak olursam spor oyunları gibi... Tabii atmaosfer falan vesaire çeker önceki oyunlarında lakin araba modelleri aktiviteler vs geleceğinden dolayı oynanamaz fazla hikayesi de olmadığından dolayı 1. oyunda vardı sadece blacklist benzeri bir turnuva azalacaktır...
 
Harbiden az fark var dostum bu arada zaten 4 çok gelişmiş bir oyun daha iyisi cıkamazki.
Yahu oyun çıkmadan, iki araba sürmeden, motor seslerine bakmadan, yarışları kurcalayıp online adventure modlarını denemeden nasıl hemen az fark var diyorsunuz? Bir kere grafik anlamında bile 3-4 gömlek üstün olmuş FH5.
 
Üç oyunun da sadece tanıtımını izleyerek aralarında az fark olduğunu görüyorum. Yanılmıyorsam 3 ile 4 arasında da pek bir fark yok.
3 ile 4 arasında dağlar kadar fark var. Bu tür oyunlar izleyerek değil oynayarak tecrübe edilir. Hikayeli oyun değil izlediğiniz şey. Hem simülasyona yakın hem de dibine kadar arcade sürüş tecrübesi yaşatabilen MMO bir yarış oyunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı