Forza Horizon 5 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

akifmms

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4060
İşlemci
amd ryzen 5 5600
Oyuna giriyorum, ana ekranda olsa bile birkaç dakika 3 veya 4 dakika geçtikten sonra donuyor ve atıyor. Sistemim de yetiyor, dosyaları doğruladım, ayarları düşürüp denedim, yok, olmuyor. Yardımcı olur musunuz?

Hocam DirectX vb. güncel mi?

Sorunu Visual C++ kurarak çözdüm bu sefer herhangi bir çökme olmadı her zaman çöktüğü yerde çökmedi rahatça oynayabildim.

Linke girin az aşağı kaydırın bir tablo olacak tablodaki X86 ve X64 olan linkleri kurun ve PC'yi yeniden başlatın.

Sorunu Visual C++ kurarak çözdüm bu sefer herhangi bir çökme olmadı her zaman çöktüğü yerde çökmedi rahatça oynayabildim.

Linke girin az aşağı kaydırın bir tablo olacak tablodaki X86 ve X64 olan linkleri kurun ve PC'yi yeniden başlatın.

Çözdüyseniz tamamdır. İyi oyunlar.

Hocam internetten bulduğum verilere göre.

• Bilgisayarı ve oyunu güncellemek.
  • Oyunu uyumluluk modunda çalıştırmak.
  • CMD'ye sfc/scannow gibi komutları yazmak.
  • Oyunu silip tekrar yüklemek (3 kere denedim).
  • Windows Defender'i kapatmak (evet denedim çünkü bilgisayar Microsoft Store'dan indirdiğim oyunu virüs olarak algılıyor).
  • Arka planda yük olan uygulamaları silmek.
Veya hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
Winget upgrade --all önce bu kodu sonra --include-unknown ve en sonunda winget upgrade --al --include-unknown ikisini de yazın bilgisayarınzdakı DirectX vb. şeyleri güncelleme varsa günceller. Bunlarda olmazsa eğer oyunu çok seviyorsanız format atmayı da deneyebilirsiniz.

Hocam internetten bulduğum verilere göre.

• Bilgisayarı ve oyunu güncellemek.
  • Oyunu uyumluluk modunda çalıştırmak.
  • CMD'ye sfc/scannow gibi komutları yazmak.
  • Oyunu silip tekrar yüklemek (3 kere denedim).
  • Windows Defender'i kapatmak (evet denedim çünkü bilgisayar Microsoft Store'dan indirdiğim oyunu virüs olarak algılıyor).
  • Arka planda yük olan uygulamaları silmek.
Veya hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
Winget upgrade --all önce bu kodu sonra --include-unknown ve en sonunda winget upgrade --al --include-unknown ikisini de yazın bilgisayarınzdakı DirectX vb. şeyleri güncelleme varsa günceller. Bunlarda olmazsa eğer oyunu çok seviyorsanız format atmayı da deneyebilirsiniz.

Format atacağım teşekkür ederim yardımınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı