Çözüldü Forza Horizon 5 DLC araçları var gözüküyor fakat yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sado01

Decapat
1746186551991.png

Oyunda 75 level falanım. Premium Edition aldım fakat bazı araçlar yok, örnek olarak soldaki iki BMW varken sağdaki brabham adlı araç yok. Fakat yanında satın alındı yazıyor üstne tıkladığımda sende var diyor car Pass'den aracı bulamadım nasıl alabilirim? @K_carmz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Soldaki iki BMW oyuna başladığın anda elde edebileceğin araçlar fakat sağdaki Brabham BT62, Hot Wheels Adası DLC'sine başladığın ve belirli bir ilerleme gösterdiğin takdirde görev ödülü olarak ücretsiz veriliyor. O yüzden Car Pass'den bulamaman doğal. Tahmin ediyorum henüz Hot Wheels DLC'sini oynamaya başlamadın, o yüzden elde edemiyorsun. Aşağıdaki ekte Hot Wheels DLC'sinin verdiği tüm DLC araçlarını görebilirsin.

1746202741346.png

Ödül olarak Brabham BT62'nin verildiği görevi tamamlayabilmek için ise aşağıdaki rehber videosunu izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşine yaradıysa çözüm olarak işaretlemen beni mutlu eder.
Soldaki iki BMW oyuna başladığın anda elde edebileceğin araçlar fakat sağdaki Brabham BT62, Hot Wheels Adası DLC'sine başladığın ve belirli bir ilerleme gösterdiğin takdirde görev ödülü olarak ücretsiz veriliyor. O yüzden Car Pass'den bulamaman doğal. Tahmin ediyorum henüz Hot Wheels DLC'sini oynamaya başlamadın, o yüzden elde edemiyorsun. Aşağıdaki ekte Hot Wheels DLC'sinin verdiği tüm DLC araçlarını görebilirsin.

1746202741346.png

Ödül olarak Brabham BT62'nin verildiği görevi tamamlayabilmek için ise aşağıdaki rehber videosunu izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Soldaki iki BMW oyuna başladığın anda elde edebileceğin araçlar fakat sağdaki brabham BT62, Hot Wheels adası DLC'sine başladığın ve belirli bir ilerleme gösterdiğin takdirde görev ödülü olarak ücretsiz veriliyor. O yüzden car Pass'den bulamaman doğal. Tahmin ediyorum henüz Hot Wheels DLC'sini oynamaya başlamadın, o yüzden elde edemiyorsun. Aşağıdaki ekte Hot Wheels DLC'sinin verdiği tüm DLC araçlarını görebilirsin.

Eki Görüntüle 2482629

Ödül olarak brabham BT62'nin verildiği görevi tamamlayabilmek için ise aşağıdaki rehber videosunu izleyebilirsin.

Anladım hocam şimdi Hot Wheels ve Rally haritalarını oynayacağım fakat orada birkaç tane daha araba vardı onları nereden alabilirim?

Anladım hocam şimdi Hot Wheels ve Rally haritalarını oynayacağım fakat orada birkaç tane daha araba vardı onları nereden alabilirim?
Üstte Hot Wheels arabalarını yazdım zaten. Rally arabalarını ise aşağıda görebilirsin.

1746222955011.png

Üstteki mesajımda Brabham görevinin videosunu bıraktığım gibi diğer arabaların da nasıl ve hangi görevlerde elde edileceğini öğrenmek için YouTube'de "forza horizon 5 how to get x car" şeklinde aratabilirsin. Ben o araçların teker teker görev videolarını atamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı