Forza Horizon 5 Duyuruldu! Çıkış Tarihi Açıklandı

İnşallah 4'teki hesabımızla da oynamaya devam edebiliriz. (4'teki arabalar, evler vs.)
Ne anlamı kaldı o zaman yeni oyunun ? 4'den alabileceğiniz tek şey araç ayarları ve tasarımlar başka birşey geleceğini düşünmeyin bile. Bu tüm Forza oyunlarında böyle oldu bugüne kadar.
 
Rimac Neverra'yı görünce mutluluk geldi. Normalde sıraya göre Motorsport 8 çıkmalı idi ancak Horizon serisi daha çok ilgi çekiyor.
 
Oyunun geçtiği bölgenin değişmesi ve bunun Meksika olması bile benim için yeterli bir sebep oynamak için.
FH4'e sırf fotoğraf çekmek için bile arada sırada giriyorum. FH5 için heyecanlandım sayılır. Umarım optimizasyonu da güzel olur doya doya oynarız. FH4'te 720+ tane araç var deniliyordu, bunda daha da eklemişlerdir illaki.
 
:D bakalım bu sefer CRX e marşpiye eklemeyi akıl edebilecekler mi?

Grafikler, özellikle çevre çok hoş görünüyor. Bir yerde Mclaren'ın oyun sırasında üstünü açtığını görüyoruz. O tip ek araç fonksiyonlarını da sürüş esnasında yapmamıza izin verirlerse katalog çekimi gibi fotoğraflar çıkar ortaya. Sürüş manasında 4 ün aynısı olsa kâfi. 3'den sonra özellikle toprak zeminde araç sürmek çok keyifli hale gelmişti. Bozmazlar umarım. Bir de şu super wheelspin lerden düşen pembe babet, çiçekli şort gibi saçmalıklara maruz kalmayız diye ümit ediyorum.
 
Dördüncü oyunu deneyimlemiş bizler için bazı görsellerin aynı kalması hoşuma gitti. Ufak tefek yenilikler ekleseler yeterli zaten. Yalnız Turn 10 Studios'un artık bu grafiklerle bir açık dünya oyunu yapmasının zamanı geldi.
Turn 10 Studios hayatı boyunca Forza serisini geliştirmiş bir firma. Açık dünya oyunu yapmaya çalışırlarsa bocalarlar.
@Cruslan

İşte burada Microsoft-Bethesda-Turn 10 Studios arasında planlı bir çalışma yapılırsa güzel sonuçlar verir. Ben potansiyellerinin açık dünya oyunu/oyunlarını en azından grafiksel ve optimizasyon açısından rahatlıkla kaldırabileceğini düşünüyorum.
Horizon serisini Turn10 yapmıyor, Playground yapıyor. Turn 10 Motorsport'u yapan ekip. Playground'da halihazırda yeni bir Fable oyunu geliştiriyor.
Turn10 Forza gibi açık dünya tabanlı bir simülasyon oyunu yapabilir aslında. Flight Sim kısmından Microsoft bu konuya yabancı değil. Hazır ellerinde piyasanın en iyi yarış fizik motoru varken "Forza: The Drive Sim" neden gelmesin?
Flight Sim'in fizikleri o kadar iyi değil ama araba fizikleri konusunda isteseler Kunos'a parasını verip birlikte çalışabilirler. Ama orada da şöyle bir problem oluşuyor; bu oyun herkes için uygun olmuyor. Gamepad ile oynamak pek zevk vermez. Bu işin tam ortasını Motorsport serisi yapıyor. Tam tadında bir simcade oyunu.
Konuda her oyunun adı geçmiş ama NFS’den bahseden yok :D. O kadar kötü vaziyette seri.
Need for Speed serisi gerek fizik yönünden gerek grafik yönünden ve saçma haritası yüzünden bu oyunlar ile karşılaştırılacak seviyede değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Forza Horizon 5 çıkış tarihi

Oyuncular tarafından merakla beklenen ve bir süredir sızıntı haberleriyle karşımıza çıkan Forza Horizon 5 etkileyici grafikleriyle beraber Xbox’ın E3 2021 sunumunda duyuruldu. Gerçekçi grafikleriyle oyuncuların gönlünde taht kuran Forza Horizon serinin yeni oyunu Forza Horizon 5 nihayet resmi olarak duyuruldu. Microsoft ve Playground Games ortaklığıyla geliştirilen Forza Horizon 5 çıkış tarihi de 9 Kasım 2021 […]

Devamı: Forza Horizon 5 Duyuruldu! Çıkış Tarihi Açıklandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
4'ü gerçekten ayıramıyorduk bunu nasıl ayıracağız bilmem.
 

Geri
Yukarı