Forza Horizon 5 grafikler kötü gözüküyor

AAtahaNN

Centipat
Daha fazla  
Bugün yükledim ve oyuna girdim ama FH4 oynamış birisi olarak grafikler çok rezil geldi. Ayarlarda her şey Ultra ama görüntü çok kötü ultradan yüksek ayarlara düşürünce biraz daha iyi oldu gibi. Daha iyi yapılabilir mi fotoğraflara göre?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (35).png
    Ekran Görüntüsü (35).png
    3 MB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (36).png
    Ekran Görüntüsü (36).png
    1,9 MB · Görüntüleme: 35
Bugün yükledim ve oyuna girdim ama FH4 oynamış birisi olarak grafikler çok rezil geldi. Ayarlarda her şey Ultra ama görüntü çok kötü ultradan yüksek ayarlara düşürünce biraz daha iyi oldu gibi. Daha iyi yapılabilir mi fotoğraflara göre?

DLSS mi açık?

Evet grafikler kötü duruyor, kartın RX 6500 XT olduğu için Forza ayarları Ultra yazsa da arka planda kaliteyi düşürüyor. O yüzden "üksek ayarda daha net gözükmesi normal. Keskinlik açarsan ve çözünürlüğü sabit tutarsan biraz daha iyi olur.

Çözünürlük nedir?

1920x1080 çözünürlükte oynuyorum.

Kenar yumuşatma sanırım evet X8 açık.

Dostum fotoğraflarda bir sorun göremedim ben.

Fotoğraflar ayarlamadan sonra attım.

Evet grafikler kötü duruyor, kartın RX 6500 XT olduğu için Forza ayarları Ultra yazsa da arka planda kaliteyi düşürüyor. O yüzden "üksek ayarda daha net gözükmesi normal. Keskinlik açarsan ve çözünürlüğü sabit tutarsan biraz daha iyi olur.

Dostum kartım GTX1660s.

Ayarlamadan sonra ayarlarımı attım düzeltmem gereken herhangi bir şey var mı ilginiz için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (37).png
    Ekran Görüntüsü (37).png
    854,5 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran Görüntüsü (38).png
    Ekran Görüntüsü (38).png
    689,3 KB · Görüntüleme: 13
  • Ekran Görüntüsü (39).png
    Ekran Görüntüsü (39).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 10
  • Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png