Forza Horizon 5 HDD'de çalışır mı?

• Konuyu başlatan Rayns
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 311

Rayns

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımdaki SSD'de yer olmadı için hard disk aldım ama normal olarak yavaş ve sıkıntı çıkartıyor. Hard diskte yerim var ama Forza'da dert ettirtmiycek şekilde çalıştırır mı?

Genel olarak çalışır fakat oyunun yükleme ekranlarında uzun beklersiniz. Bir de arabayı sürerken hızlı gittiğinizde, önünüzdeki mapin görüntüsü ağır ağır yüklenir. Bu deneyimleri ben forza horizon 4'te yaşadım, HDD'ye kuruluydu bende de. Ama 5'te nasıl olur artık bilemem.

Çalışır hocam. En kötü ihtimalle oyun ve dokular geç yüklenir.

Çalışır fakat çok yavaş yüklenir ve uzun bekletir

Şu an da HDD üzerinden oynuyorum oyunu açılma süresinden hariç başka bir sıkıntı yaşatmıyor.

Bilgisayarımdaki SSD'de yer olmadı için hard disk aldım ama normal olarak yavaş ve sıkıntı çıkartıyor. Hard diskte yerim var ama Forza'da dert ettirtmiycek şekilde çalıştırır mı?
Şahsen Forza 4'ü HDD'de oynuyorum. Durmadan yükleme ekranı çıkması ve cidden uzun sürmesi inanılmaz sinirimi bozmuştu şahsen. Mesela The Crew 2 çok daha seri açılışa ve yüklemelere sahip, Forza'ya nazaran.

FPS'e veya performans'a etkisi yok tabi.

Çalışır ama tam stabil oyun performansı elde edemeyebilirsin. 400 km/h gibi yüksek hızlarda gittiğinde bir süre sonra HDD yükleme hızına yetişemiyor ve haritada bir anda boşlukta olabiliyorsun.

Forza 4'te hiç böyle bir şey yaşamadım. 520 ile gitsem bile gayet akıcı şekilde oynuyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı