Forza Horizon 5 kapanıyor

EİVOR

Decapat
Katılım
23 Nisan 2020
Mesajlar
503
Çözümler
3
Yer
Dortmund
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi geceler diliyorum. Forza 5 çıktı çıkalı bir sorunum var. Oyunu iyi güzel oynuyorum arada bir düşük bant hatası veriyor fakat görmezden geliyorum ama hiç geçmeyen bir hata var modifiye ekranında gövde parçaları kısmında hep oyundan atıyor. Yani sanki alt+F4 yapmışsınız gibi çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fozra fix FPS arttırıyor mu?
Önce buralarda yeniyim ve boyle şeyleri ilk defa yapıyorum belki bu senin işine yarar oyunu crack/orjinal olması önemli değildir.

Oyunu açın ve CTRL+Shift+ESC basın Görev Yöneticisi'ni acın.
Ardından ayrıntılar sekmesine gidip Explorer.exenin görevini sonlandırın böylece sekmeler ve Windows alt cubugu gidecek ve Windows Forza haricinde işlevsiz bir hal alacak ve böylece oyununuz atmayacak suanlık böyle bir çözümü var her oyuna girdiğinizde yapmanız gerekli Forza'yı kapattıktan sonra explorer.exe yi kapttıgınız için Windows işe yaramiycak tekrardan CTRL+Shift+ESC yapın sol üstten dosya sekmesinden yeni görevi çalıştır a basın ve explorer.exe yazın ve böylece Windows eski haline donucektir her oyuna girdiğinizde bunları yapmanız yeterli olacaktır.

Aynı hatayı bende alıyorum ve bunu denedim ama bir şey değişmedi.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 143
Bende de rastgele bir süre oynadıktan sonra oyun içerisinde ne yaptığım önemsiz oyun kapanıyor ve hiçbir uyarı vs çıkmıyor. Sanki alt+f4 atmışım gibi oluyor. Çözümünü bilen var mı ?
 
Bende de rastgele bir süre oynadıktan sonra oyun içerisinde ne yaptığım önemsiz oyun kapanıyor ve hiçbir uyarı vs çıkmıyor. Sanki alt+F4 atmışım gibi oluyor. Çözümünü bilen var mı?

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları girdiğimde sorun çözüldü bende.
Get-AppxPackage -allusers *XboxGameOverlay* | Remove-AppxPackage
Get-AppxPackage -allusers *XboxGamingOverlay* | Remove-AppxPackage
 

Yeni konular

Geri
Yukarı