Beko3301 Centipat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #1 Forza Horizon 5 Steam kış indirimlerinde indirime girer mi? Bir de ben şu an Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum Steam'den alırsam ilerlemem Steam'deki oyuna geçer mi?
Forza Horizon 5 Steam kış indirimlerinde indirime girer mi? Bir de ben şu an Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum Steam'den alırsam ilerlemem Steam'deki oyuna geçer mi?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 14 Aralık 2021 #2 Sanmam indirime gireceğini. Daha yeni oyun. İkinci sorunun cevabı ise hayır ilerlemeler aktarılmaz.
Beko3301 Centipat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #3 Akif dedi: Sanmam indirime gireceğini. Daha yeni oyun. İkinci sorunun cevabı ise hayır ilerlemeler aktarılmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkür ederim.
Akif dedi: Sanmam indirime gireceğini. Daha yeni oyun. İkinci sorunun cevabı ise hayır ilerlemeler aktarılmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkür ederim.
psychomax13 Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Teacher 22 Aralık 2021 #4 İndirime girdi ancak benim beklentimi karşılamadı. Mecburen bu şekliyle satın aldım. 50 liralık bir indirim olmuş.
İndirime girdi ancak benim beklentimi karşılamadı. Mecburen bu şekliyle satın aldım. 50 liralık bir indirim olmuş.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Aralık 2021 #5 psychomax13 dedi: İndirime girdi ancak benim beklentimi karşılamadı. Mecburen bu şekliyle satın aldım. 50 liralık bir indirim olmuş. Genişletmek için tıkla... 30 reis. Premium'da 50. Yine fena değil yani yepyeni oyun.
psychomax13 dedi: İndirime girdi ancak benim beklentimi karşılamadı. Mecburen bu şekliyle satın aldım. 50 liralık bir indirim olmuş. Genişletmek için tıkla... 30 reis. Premium'da 50. Yine fena değil yani yepyeni oyun.
psychomax13 Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Teacher 23 Aralık 2021 #6 Akif dedi: 30 reis. Premium'da 50. Yine fena değil yani yepyeni oyun. Genişletmek için tıkla... Pardon. Premium satın aldığım için diğer fiyatlara hiç bakmadım.
Akif dedi: 30 reis. Premium'da 50. Yine fena değil yani yepyeni oyun. Genişletmek için tıkla... Pardon. Premium satın aldığım için diğer fiyatlara hiç bakmadım.