Forza Horizon 5 Steam versiyon mu Microsoft versiyon mu alınmalı?

Kaan Yusuf57

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda Steam'de Forza Horizon 4'e sahibim ama debriyaja basmadan vites rahatça geçebiliyordu. Bunu araştırdığımda Steam versiyondan kaynaklı olduğunu söyleyenler vardı.
Aynı sorunu yaşamak istemiyorum. Bu yüzden Forza 5'i Steam'den mı almalıyım yoksa Microsoft'tan mı?

Ya şimdi nedense hiç kimse şu debriyaja değinmemiş lakin ben aşağı yukarı her oyunu Steam üzerinden alıyorum. Buna rağmen Forza Horizon 4'te 210 saat, Forza Horizon 5'te 250 saatim var ikisinde de debriyaja basmadan geçebiliyorum vitese. Kim söylediyse çok kötü sallamış :D

Nasıl yani hocam?
Arkadaş konu da debriyaja basmadan vites geçişinden bahsetmiş. Forza Horizon 4'te bu özellik varmış lakin Forza Horizon 5'te bu özellik yokmuş. Bununda Steam versiyonundan kaynaklandığını yazmış/söylemiş birisi. Lakin böyle durum hiç yok. Bu durum bir yana fiyata bakılmalı o açıdan karar verilmeli. Yoksa PC'de Steam'den veya Microsoft'tan almışsın fiyat haricinde hiçbir şey değişmiyor.

Arkadaş konu da debriyaja basmadan vites geçişinden bahsetmiş. Forza Horizon 4'te bu özellik varmış lakin Forza Horizon 5'te bu özellik yokmuş. Bununda Steam versiyonundan kaynaklandığını yazmış/söylemiş birisi. Lakin böyle durum hiç yok. Bu durum bir yana fiyata bakılmalı o açıdan karar verilmeli. Yoksa PC'de Steam'den veya Microsoft'tan almışsın fiyat haricinde hiçbir şey değişmiyor.

Doğru söylüyorsunuz ayrıca Forza 5'te debriyajlı manuel seçeneği seçildiğinde debriyaj kullanmazsanız oyun otomatik olarak debriyaja basıp vitesi geçiriyor, sadece manuel seçeneğini seçerseniz vites geçişi daha hızlı oluyor vites tık tık geçiyor. Yanlış hatırlamıyorsam Forza 4'te de bu şekildeydi.

Doğru söylüyorsunuz ayrıca Forza 5'te debriyajlı manuel seçeneği seçildiğinde debriyaj kullanmazsanız oyun otomatik olarak debriyaja basıp vitesi geçiriyor, sadece manuel seçeneğini seçerseniz vites geçişi daha hızlı oluyor vites tık tık geçiyor. Yanlış hatırlamıyorsam Forza 4'te de bu şekildeydi.
Yok yanlış hatırlamıyorsun. Bende Logitech G920 ile iki oyunu da direksiyonla oynadım ve cidden öyleydi. Hatta ben gidip debriyajı el freni olarak kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı