Forza Horizon 5'e klavye tuş ataması yapılamıyor

Direksiyon tuş atama yerinden direksiyona, klavye tuş atama yerinden klavyeye tuş atayabilirsiniz. Klavye bölümünden atayacağınız tuşu atayın, oyunda direksiyon takılıyken de klavyedeki atadığınız tuşu kullanabilirsiniz.

Direksiyon tuş atama yerinden direksiyona, klavye tuş atama yerinden klavyeye tuş atayabilirsiniz. Klavye bölümünden atayacağınız tuşu atayın, oyunda direksiyon takılıyken de klavyedeki atadığınız tuşu kullanabilirsiniz.
ama şöyle birşey var ben arduino ile direksiyon yaptım x-y-z eksenleri var direksiyon kısmında bunları girdim fakat bunun dışında benden 8 adet daha tuş istiyor

Forza Horizon 5 5.01.2023 21_12_38.png

Boşta kalan tuşları atamanız gerekiyor anladığım kadarıyla. Gamepadiniz varsa takıp tuş atamayı deneyin, belki onu algılar.
elimde game pad bulunmuyor arduinoya tuş bağlatım button olarak gözüküyor tıkladığımda normalde ama onuda algılamadı sanırım direksiyon kısmı sadece eksen algılıyor yani x-y-z-

Elimde Game pad bulunmuyor Arduino'ya tuş bağlatım button olarak gözüküyor tıkladığımda normalde ama onu da algılamadı sanırım direksiyon kısmı sadece eksen algılıyor yani X-y-Z-

Direksiyon, gaz, fren ve debriyaj sadece eksen algılıyor diye biliyorum. Diğerleri tuş algılıyor. G29 ile oynadığımda bütün tuşları otomatik atıyordu kendisi. Arduino'dan vs. çok anlamıyorum ama tuş bağlayıp vs. yapmayı deneyebilirsiniz.

Direksiyon, gaz, fren ve debriyaj sadece eksen algılıyor diye biliyorum. Diğerleri tuş algılıyor. G29 ile oynadığımda bütün tuşları otomatik atıyordu kendisi. Arduino'dan vs. çok anlamıyorum ama tuş bağlayıp vs. yapmayı deneyebilirsiniz.
knk ets 2 de sorun yok onu bal gibi oynuyorum fakat forzaya gelince yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı