Forza ve F1 için kol önerisi

Bütçe
200₺

Eld

Hectopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlarımla birlikte bu tarz yarış oyunlarını severek oynuyorum. Fakat klavyeden istediğim şekilde oynayamadığımı fark ettim. Arkadaşımın kolunu deneyimleme fırsatım oldu ve gerçekten daha keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Sizin de kullandığınız veya deneyimlediğiniz kaliteli yan sanayi veya OEM kol varsa link bırakırsanız teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu çok iyi. Bu bütçenin altında aldığın kollar iyi olmaz. Eğer bütçeni biraz daha aşabilirsen Logitech Momo alabilirsin.

:D

Dosya Ekleri

• 2C17AD3B-9F6E-4289-BF5A-9CAF0BFA2273.jpeg
    2C17AD3B-9F6E-4289-BF5A-9CAF0BFA2273.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 70

F1 NFS oyunlarına benzemez. Ya direksiyon alacaksın, ya da F1 wheel add-on alacaksın. Öbür türle yerler seni. Bütçen az ne önereyim? Rampage mi?

Şanslı isen bozulmadan uzun süre dayanır.

F1 NFS oyunlarına benzemez. Ya direksiyon alacaksın, ya da F1 wheel add-on alacaksın. Öbür türle yerler seni. Bütçen az ne önereyim? Rampage mi?

Şanslı isen bozulmadan uzun süre dayanır.
Bir oyuna o kadar bütçe ayıramam. Direksiyondur vs. Para kolay kazanılmıyor ve ayırdığım bütçeyi internetten rastgele bir alışveriş yaparak harcamak istemem. Açtım konumu adam gibi soruyorum ne bu cevaplar? Yerlerse yesinler bi iddiam yok oyun konusunda arkadaşlarımla eğlencesine oynuyoruz. Keyif almak amacım. Teşekkür ederim ayırdığın vakit için yine de. Hakkını helal et.

Bir oyuna o kadar bütçe ayıramam. Direksiyondur vs. para kolay kazanılmıyor ve ayırdığım bütçeyi internetten rastgele bir alışveriş yaparak harcamak istemem. Açtım konumu adam gibi soruyorum ne bu cevaplar? Yerlerse yesinler bir iddiam yok oyun konusunda arkadaşlarımla eğlencesine oynuyoruz. Keyif almak amacım. Teşekkür ederim ayırdığın vakit için yine de. Hakkını helal et.

Haklısın para kolay kazanılmıyor. Bu yüzden 100-200 TL'ye kötü bir gamepadd almanı istemem. Bir iki gün sonra bozulcak para boşuna gidecek. Arkadaşlarınla oynarken zevk almazsın. Sende hakkını helal et. Ama bütçene yakın en iyi gamepad attığım Monster. Uzun süredir onunla F1 oynuyorum. Çok da memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı