Fotoğraf üzerine fotoğraf koymak

Eskopya27

Centipat
Katılım
16 Ocak 2020
Mesajlar
359
Herhangi bir fotoğraf programı olabilir. Yapmak istediğim olay örnek olarak bir araba camına başka bir fotoğrafı tam olarak o arabadaki cam şeklinde kesip fotoğrafı o cama koymak (yapıştırmak). Bunu nasıl yapabilirim? Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
 
Herhangi bir fotoğraf programı olabilir. Yapmak istediğim olay örnek olarak bir araba camına tam olarak o arabadaki cam şeklinde başka bir fotoğrafı kesip fotoğrafı o cama koymak (yapıştırmak). Bunu nasıl yapabilirim? Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
Bilgisayar ise bilmiyorum ama telefondan Background easer ve PhotoLayers kullanabilirsiniz.
 
Paint.NET iş görür, basit iş.

  • Önce ana fotoğrafı koyuyorsun.
  • Sihirli değnek ile veya kement seçim ile 2. resmin kaplamak istediği alanı seçiyorsun.
  • Klavyede del tuşuna basıyorsun ve orası boşalıyor. Sağ altta yeni katman oluşturuyorsun, üstüne basılı tutup listede "Arka Plan" katmanının altına sürüklüyorsun.
  • Diğer resmi yeni oluşturduğun katmana koyuyorsun. Yeni eklediğin resim yalnızca sildiğin alanda görünür olacak.
  • İstediğin şekilde olması için resmi taşıyorsun.
  • Boş bir yere tıklıyorsun.
  • Farklı kaydet, dosya türünü seç, ad gir ve kaydet.
 
Son düzenleme:
Yok olmadı. Galiba yapmam gereken olay camın şeklini seçip resimi onun içine koy demem. Bu olay var mı programlarımızda?

Hocam daha önce bu tür şeyler ile ilgilenmediyseniz çok gerçekçi durmayabilir, fotoğrafı atar iseniz yapanlar çıkar ve gerçekçi olabilir ve böyle şeylere merak salarsanız istediğiniz kadar bakabilirsiniz :D
 
Hocam daha önce bu tür şeyler ile ilgilenmediyseniz çok gerçekçi durmayabilir, fotoğrafı atar iseniz yapanlar çıkar ve gerçekçi olabilir ve böyle şeylere merka salarsanız istediğiniz kadar bakabilirsiniz :D
Gerçekçi olmasına gerek yok ama onu da öğretirseniz süper olur. Bu konuda cidden yardıma ihtiyacım var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı