Fotoğraflar ve videolar iCloud'a aktarılmasına rağmen telefonda yer açılmadı

d3nnniz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 128 GB alanım dolduğu için 200 GB iCloud satın aldım. 2 haftadır fotoğraf ve videoları aktaramıyordum, şu an aktarılmış ama telefonumda hiçbir şekilde alan açılmamış. Depolama alanı açmam için ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 128 GB alanım dolduğu için 200 GB iCloud satın aldım. 2 haftadır fotoğraf ve videoları aktaramıyordum, şu an aktarılmış ama telefonumda hiçbir şekilde alan açılmamış. Depolama alanı açmam için ne yapmam gerekiyor?

iCloud depolama alanı açmaz diye biliyorum sadece fotoğraflarınızı ICloud'a yedekler. Emin değilim.

Ayarlar>Hesap>iCloud>Fotoğraflara girdiğinizde "iPhone'da en iyi saklama" seçeneğini seçmiş olmanız gerekiyor. Onu seçtikten bir süre sonra telefonunuzda fotoğraf ve videolarınızın düşük kaliteli kopyaları, iCloud'da ise orijinal kalitedeki halleri depolanmalı.

Dosya Ekleri

• IMG_4812.jpeg
    IMG_4812.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 12

iCloud fotoğraflarınızı orijinal kalitede yedeklemeye yarar. Ancak iclouda yedeklediğiniz orijinal kalite fotoğrafların galeride daha düşük kalite ön izleme haliyle durmasını sağlayan ayar ile tasarruf edebilirsiniz muhtemelen.

Geri
Yukarı