Fotoğraflarda dudağım yamuk çıkıyor

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Arka kamera da nedense dudağım yamuk çıkıyor fakat bu ön kamera da böyle değil ve gerçekte de böyle değil. Genellikle düşük kamera çözünürlüğüne sahip telefonlar da bu sorun daha çok oluyor. Sizce sebebi neden kaynaklanıyor? Arka kameradan kendim fotoğraf çekemiyorum yani artık rahatsız oluyorum ve moralimi bozuyor.

Arka kamera da nedense dudağım yamuk çıkıyor fakat bu ön kamera da böyle değil ve gerçekte de böyle değil. Genellikle düşük kamera çözünürlüğüne sahip telefonlar da bu sorun daha çok oluyor. Sizce sebebi neden kaynaklanıyor? Arka kameradan kendim fotoğraf çekemiyorum yani artık rahatsız oluyorum ve moralimi bozuyor.

Çözdünüz mü? Bende bugün fark ettim dudağım ve çenemde yamukluk var gibi. Aynada vs böyle değil.

Çözdünüz mü? Bende bugün fark ettim dudağım ve çenemde yamukluk var gibi. Aynada vs böyle değil.

Ayna senin yansıman dostum. Yani sağını sol, solunu da sağ gibi gösteriyor. Sende aynadaki profilini alışkın olduğun için fotoğraftaki garip gelebilir. Bazı insanlarda yüzünün iki tarafı aynı olmayabiliyor. Benim de öyle. Bende ilk zamanlarda arka kameradan çekindiğimde kendimi ucube gibi görmüştüm. Hala alışmış değilim ama arka kamera kadar gerçek, aynadaki kadar düzgünsün özet itibarıyla.

Basit bir yöntem var yamuk olduğunu anlamak içn telefon kamera ayarlarından "ayna kamera"yı kapatın ve fotoğraf çekinin tekrar açıp aynı şekil bir fotoğraf daha çekin fotoları ortadan ikiye ayır ve birleştir.

Geri
Yukarı