Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 4 Temmuz 2020 #11 Fox TV'nin yayınladığı yazının başını görememişim. Biraz daha araştırdım, tekzip yayınlamış yanlış haber yaptığından dolayı. Son düzenleme: 4 Temmuz 2020
Fox TV'nin yayınladığı yazının başını görememişim. Biraz daha araştırdım, tekzip yayınlamış yanlış haber yaptığından dolayı.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Temmuz 2020 #12 yika38 dedi: Fox TV'nin yayınladığı yazının başını görememişim. Biraz daha araştırdım, tekzip yayınlamış, özür dilemiş yanlış haber yaptığından dolayı. Genişletmek için tıkla... Özür dilemiyor, verilen yanlış bilgi mahkeme kararı ile zorunlu olarak kanala veya gazeteye düzelttiriliyor.
yika38 dedi: Fox TV'nin yayınladığı yazının başını görememişim. Biraz daha araştırdım, tekzip yayınlamış, özür dilemiş yanlış haber yaptığından dolayı. Genişletmek için tıkla... Özür dilemiyor, verilen yanlış bilgi mahkeme kararı ile zorunlu olarak kanala veya gazeteye düzelttiriliyor.