Foxconn 2A8ch anakartlı sisteme RAM yükseltmesi önerisi

Swenzyxt

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anakart
Foxconn 2a8ch
İşlemci
Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @2.60 GHz
Merhaba eski bilgisayarımda Foxconn 2A8ch anakartım içinde 2 GB RAM var fakat en kötü oyunda bile çok kotu FPS'ler alıyorum, RAM'i arttirarak en azından düşük sistemli oyunları oynayabilir miyim?

Not: Önerdiğiniz yükseltme varsa belirtebilirsiniz.

Bunların hepsini sistemime eklersem hangi oyunları sorunsuz oynarım.

Bunların hepsini sistemime eklersem hangi oyunları sorunsuz oynarım.

Çok fazla oyun oynayamazsın oynayabileceğin oyunlar Fallout3, HALF-LIFE2 tarz eski oyunlar olur. Kendimden biliyorum, senin sistemin kadar düşük olmasa da benim de bu tarz bir sistemim var. Şu an yükseltmeye çalışıyorum bakalım. Zaten bu sistemde Windows 10 kullanamazsın, yüksek ihtimal Windows 7 kullaniyorsun çoğu oyun oynanmıyor destek olmadığı için örneğin bazı assasin Creed oyunlarini bu parçalarla oynayabilirsin ama oyun açılmaz Ubisoft oyunları Windows 7'de çalışmıyor. Ha bu bahsettiğim oyunlar kötü mü hiç oyun oynayamaz mısın hayır gayet iyiler ama çoğu oyunuda oynatmıyor destek kesildiği için. Ha bu arada LoL vesaire bu eklemeleri yaparsan bir tık kaldirabilir ama Windows 7 de LoL de açılmıyor. Windows 10 yapmaya kalkarsan RAM'in yeterli olmaz :( önerim bu anakarta çok fazla para harcamaman ucuzdan parça bulup sisteme uygun oyunları oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı