batumahone
Centipat
Daha fazla
Selamlar, değerli forum üyeleri, şu anda aktif olarak kullandığım çok eski bir kasa bilgisayar ve ben bu bilgisayar üzerine eklemeler yapmaya karar verdim birkaç haftadır ve bunun için anakartıma uygun 8 GB RAM aldım ve bunun üzerine ekran kartı alarak ilerlemek istiyorum. Şu anki kullandığım kasanın içinde bir ekran kartı yok sanırsam pek teknik bilgim yok ama işlemciyi kullanıyor. Anakartımı değiştirmeyeceğim şu an ama işlemcime uygun bir ekran kartı almak istiyorum ama işlemci de eski olduğu için pek karar veremedim, aşağıya bilgisayarımın ve anakartımın modellerini ekran görüntüsü olarak bırakacağım. Şu anki kafamda ekran kartı için belirlediğim bütçe 1-2K ama şu anki işlemci de eski olduğu için bu fiyat aralığında işlemci + ekran kartı alınır mı bilemedim. Günümüzün güncel Online oyunlarından bazılarını minimum ayarlarda işlemcim oynatır mı bilmiyorum ama bu fiyat aralığında beni götürecek bir ekran kartı veyahutta işlemci bulabilecek teknik bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum 
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: