Foxconn G31MV(-K) BIOS Güncellemesi

Jumper yerini değiştirmen lazım. Cmos jumper hariç bir jumper olur "ME" veya buna benzer bir şey yazar.
Başka jumper mı varmış
Neyse inceleyim anakartı.

Jumper yerini değiştirmen lazım. Cmos jumper hariç bir jumper olur "ME" veya buna benzer bir şey yazar.
Hocam iş jumperda değil super BIOS protect'deymiş. BIOS flash'ladım. Sorun yok şu an. Ben ekran kartım takılıyken çift slot RAM kullanamıyorum. Derdime derman olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iş jumperda değil super bios protectdeymiş. Bios flashladım.
Yazıyı yazdığım sırada fazla incelemeden yazmıştım bazı anakartlarda cmos harici jumper bulunur onunla yüklenir Bazılarında ise BIOS içinde koruma disable edilip yüklenir. Bulamasaydın zaten BIOS'a bak diyecektim.

Ben ekran kartım takılıyken çift slot ram kullanamıyorum. Derdime derman olur mu?
Deneyebilirsin. Donanımsal arıza veya uyumsuzluk yoksa güncelleme ile çözülmüş olabilir.

Olmuyor hocam ya, çift slot kullanamıyorum anakartta. Slot bozuk diyecem ama ekran kartı çıkarınca çalışıyor. RAM'de sağlam. Ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…