Foxconn G31MV(-K) BIOS Güncellemesi

Kardeşim aynı ana karttan bende de vardı. Günlerce uğraştım fakat ben bu ana kartı bir türlü güncel hale getiremedim. Farklı işletim sistemlerinde denedim her şeyi yaptım fakat yok olmadı. En son update de uzun süre önce çıktığı için böyle. Yeni sistem alacaktım şans eseri arkadaşımın kullanmadığı ana kart ve işlemci varmış. İmzam da yazan ana kart ve işlemciyi gönderdi bende buna uygun RAM aradım. Ana kart da RAM seçiyormuş bir ton onunla uğraştım ama en sonunda başardım. Sistem gayet stabil ve alınabilecek en iyi performansı veriyor. Tabi ki ileride Skylake sistem toplayacağım tavsiyeler veriyorum bende arkadaşlara. Biriktirme aşamasındayım bende şuan da. :D Anlatmak istediğim eski parçalarla hiç uğraşma paran varsa yeni sistem al yada benim gibi bekle biriktir öyle al. Eski parçalar gerçek anlamda uğraştırıyor insanlar. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim aynı ana karttan bende de vardı. Günlerce uğraştım fakat ben bu ana kartı bir türlü güncel hale getiremedim. Farklı işletim sistemlerinde denedim her şeyi yaptım fakat yok olmadı. En son update de uzun süre önce çıktığı için böyle. Yeni sistem alacaktım şans eseri arkadaşımın kullanmadığı ana kart ve işlemci varmış. İmzam da yazan ana kart ve işlemciyi gönderdi bende buna uygun RAM aradım. Ana kart da RAM seçiyormuş bir ton onunla uğraştım ama en sonunda başardım. Sistem gayet stabil ve alınabilecek en iyi performansı veriyor. Tabi ki ileride Skylake sistem toplayacağım tavsiyeler veriyorum bende arkadaşlara. Biriktirme aşamasındayım bende şuan da. :D Anlatmak istediğim eski parçalarla hiç uğraşma paran varsa yeni sistem al yada benim gibi bekle biriktir öyle al. Eski parçalar gerçek anlamda uğraştırıyor insanlar. :)
İşte paran varsa diyosun :)

İşte paran varsa diyosun :)

Bende öğrenciyim param yok biriktiriyorum oradan buradan kısıp. :) Uğraşmak istersen Q9550 işlemci almayı düşünmüşsün sanırım. Bu işlemciyi al LGA 775 DDR3 ana kart bulmaya çalış. 8 Gb'da RAM ayarla yeni sistem alana kadar benim gibi bu seni idare eder.

Bende öğrenciyim param yok biriktiriyorum oradan buradan kısıp. :) Uğraşmak istersen Q9550 işlemci almayı düşünmüşsün sanırım. Bu işlemciyi al LGA 775 DDR3 ana kart bulmaya çalış. 8 Gb da ram ayarla yeni sistem alana kadar benim gibi bu seni idare eder.
İlk q9550 ve 4GB RAM alacam. Yetmezse PSU alacam. Daha sonra para bulursam anakart ve RAM :) yepyeni sistem olacak ama zamanla toplayacam işte :)

Onlara vereceğin parayı üst bir sisteme versen daha iyi olur. RAM ve işlemciye ayıracağın paraya 100/200 daha katıp DDR3 en azından bir sisteme yükselt. Sen ayrı bir konu aç elindeki donanıma ayıracağın max bütçeyi yaz sana işlemci, RAM, anakart tavsiyesi verelim. Bu konu kirlenmesin.

Merhabalar. Elimde Foxconn G31MV anakart var. DOS üzerinden nasıl güncelleyebilirim? Kodları yazabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı