Başlıktaki anakart ise anlatılar yukarıda mevcut. Değil ise kontrol için imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Başlıktaki anakart ise anlatılar yukarıda mevcut. Değil ise kontrol için imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Özellikle Casper bilgisayarlarda yer alan Foxconn G31MV(-K) anakarta ait BIOS Güncellemesi:
[TBODY] [/TBODY]
Tip: Anakart BIOS Dosya Boyutu: 482KB Sürüm: 811F1P11 Güncelleme Tarihi: 11/12/2009 [TBODY] [/TBODY]
Tanım: PXE ROM güncellendi. Download: 811F1P11
İlk olarak şu Türkçeni düzelt. Sonra sorduklarıma cevap ver.
Rehbere göre derken biraz acemiyim.https://www.technopat.net/sosyal/konu/aida64-html-raporu-oluşturma-rehberi.84058/
Rehbere göre sonucu paylaş diyorum. Ayrıca aynı şeyleri papağan gibi tekrarlamayın. Türkçeniz hala aynı.
Fazla anlamıyorum sadece şu anakartımın BIOS'unu DOS üzerinden nasıl güncellerim? Her şeyi biliyorum sadece kodları bulamadım komut satırına yazılan kodlar. AWDFLASH.EXE Yazıp enterlarsam günceller mi?İnternette hiç mi dolaşmıyorsun? Link bile verdim niye tıklamıyorsunuz.
Emin olunması için sana rehber veriliyor. Bur rehbere tıklayarak sonucu paylaşacaksın.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Sonuçu paylaşmayacaksan istediğini yapabilirsin. Sonuçlarından kimse sorumlu değildir.
Tamam raporu yolluyorum.İnternette hiç mi dolaşmıyorsun? Link bile verdim niye tıklamıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.