Çözüldü Foxconn G41 mxe anakart BIOS yükleme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Teknodergilik

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar- sistemimde Foxconn G41 mxe anakart bulunuyoçr Pentium işlemci kullanıyorum ve yeni işlemci alacağım Aliexpress'den ama BIOS güncellemesi yapmam gerekiyormuşç forumdaki her maddeyi uyguladım ama yapamiyorumç USB hazır takıyorum PC'yi başlatırken USB belleği seçiyorum ama yine Windows'u başlatıyor ne yaptıysam beceremedimç daha araştırmadığım yer sormadığım kişi kalmadıçson çare burası aklıma geldi- yardımcı olabilecek olan biri var mı rica etsem?

Önce flaşı hazırla Foxconn region daha sonra buradan anakartını seç ve indir, ardından bilgisayarı yeniden başlat ve ESC'ye bas sürekli oradan Boot menüye gireceksin. Ekrana foxxcon ya da kasanın modeli ne ise PC'yi ilk açtığında karşılaştığın ilk ekran orada ESC'ye sürekli bas ta ki Boot menüye girene kadar. Anlaşılan Xeon işlemci aldın ve modlu BIOS güncellemesi yapacaksın hayırlı olsun kolay gelsin.

Önce flaşı hazırla Foxconn region daha sonra buradan anakartını seç ve indir, ardından bilgisayarı yeniden başlat ve ESC'ye bas sürekli oradan Boot menüye gireceksin. Ekrana foxxcon ya da kasanın modeli ne ise PC'yi ilk açtığında karşılaştığın ilk ekran orada ESC'ye sürekli bas ta ki Boot menüye girene kadar. Anlaşılan Xeon işlemci aldın ve modlu BIOS güncellemesi yapacaksın hayırlı olsun kolay gelsin.

İşte tam olarak sorun bu Boot menüden USB olarak seçiyorum ama yine Windows'u başlatıyor.

Dosyaları belleğe atıp yapıyorsan normaldir, tekrar Rufus ile FreeDOS olarak biçimlendir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben CMD'den yapıyorum biçimlendirmeyi daha sağlıklı değil mi?

Sorun bu yüzden oluyor, Rufus kullan Recep Baltaş'ın yaptığı gibi yap.

Tamam, bir deneyeyim. Olmazsa yazarım yine.

Sorun bu yüzden oluyor, Rufus kullan Recep Baltaş'ın yaptığı gibi yap.

Allah razı olsun senden dostum, çok büyük sevaba girdin. Gerçekten orada yanlış yapıyormuşum ben, sorunum çözüldü. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı