Foxconn G41mxe anakarta i5-760 takılır mı?

Şöyle bir bakalım Q9650 gayet güzel bir işlemci ama pahalı. Ekran kartın benimkinin aynısı ve Q9400 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor.
8 GB DDR3 RAM takabilirsin 4x2 olarak.
PSU yetmez 350 Watt kullanıyorum ben 3.00 GHz yaptım yetiyor.
Eğer daha fazla bütçe varsa elindeki ekran kartını biraz ucuzdan koyup satılınca üstüne para koyup R7 240 alabilirsin.

Şöyle bir bakalım Q9650 gayet güzel bir işlemci ama pahalı. Ekran kartın benimkinin aynısı ve Q9400 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor.
8 GB DDR3 RAM takabilirsin 4x2 olarak.
PSU yetmez 350 Watt kullanıyorum ben 3.00 GHz yaptım yetiyor.
Eğer daha fazla bütçe varsa elindeki ekran kartını biraz ucuzdan koyup satılınca üstüne para koyup R7 240 alabilirsin.

Yorumun ve önerin için teşekkür ederim. 350W PSU alacağım ayriyeten 4 GB RAM daha alacağım, benim tek korkum Foxconn G41xme anakartıma Q9400 işlemciyi takabilecek miyim? Takabilirsem rahatlıkla kullanabilir miyim?

Yorumun ve önerin için teşekkür ederim. 350W PSU alacağım ayriyeten 4 GB RAM daha alacağım, benim tek korkum Foxconn G41xme anakartıma Q9400 işlemciyi takabilecek miyim? Takabilirsem rahatlıkla kullanabilir miyim?
Büyük ihtimal çalışır q9400 65 watt çekiyorsa r7 240 la bir süre daha gidebilir.

Q serisi bir islemci alip saglam bir overclock yapsaniz, ustune de 750 ti gibi bir ekran kartina sahipseniz gunluk kullanimlar icin yeterli olur. Ama buraz da eskiye yatirim olur desem bile malum yeni urunlerin fiyatlari cok ucuk.

Q serisi bir islemci alip saglam bir overclock yapsaniz, ustune de 750 ti gibi bir ekran kartina sahipseniz gunluk kullanimlar icin yeterli olur. Ama buraz da eskiye yatirim olur desem bile malum yeni urunlerin fiyatlari cok ucuk.
Ekran kartı almayacağım sadece işlemci alacağım , Q9400 Hd6570 , 350W PSU , 8gb ram yeter mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı