FOXCONN G41MXE anakarta Nvidia GT 730 Ekran Kartı uyar mı?

UlasBii

Megapat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben geçici olarak Nvidia GT 730 alıcam. 1 sene kullanacağım, sonra yeni bir oyuncu bilgisayarı alacağım ama her kafadan ayrı ses çıkıyor. Benim de kafam çok karıştı maddeler halinde sorularımı soracağım :)

1. GT 730 kaç watt istiyor ?
  2. Benim bilgisayarımın güç kaynağı 300 watt aklıma şu takıldı arkadaş dediğine göre ekran kartından beklediğin performansı alamassın dedi böyle olurmu sizcede ?
Size sistemimi sayayım:
  • İşlemci:İntel Pentium E6500 2.93 GHz
  • Ram:2 GB DRR3
  • Anakart:FOXCONN G41MXE
  • PSU:300 Watt

Sistemim bu. Geçici olarak alcağım Nvidia GT730 2GB 128 Bit ekran kartını sorunsuz çalıştırır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gt 730'un 3 farklı modeli var.
  • GT 730 DDR3 128-bit. => 49 watt enerji tüketimi. Tavsiye edilen güç kaynağı 300 watt.
  • GT 730 DDR3 64-bit. => 23 watt enerji tüketimi. Tavsiye edilen güç kaynağı 300 watt.
  • GT 730 GDDR5 64-bit. => 38 watt enerji tüketimi. Tavsiye edilen güç kaynağı 300 watt.

DDR 5 olan modeli alabilirsin. LOL, Dota2 tarzı oyunları oynatır. Madem değiştireceksin ileride ekran kartını şimdilik çok güçlü bir kart almana gerek yok. Ya da 20 tl fazla verip R7 250 alabilirsin. Ben bunu tavsiye ederim.

O ekran kartı ile oyun oynayamazsın GB önemli değil ama sadece bilgisayara görüntü versin diye istiyorsan kullanabilirsin. 300w psu yeterli.

O ekran kartı ile oyun oynayamazsın GB önemli değil ama sadece bilgisayara görüntü versin diye istiyorsan kullanabilirsin. 300w psu yeterli.
Zaten sistemimi zorlamıcam , sadece geçici alcam ekran kartım yandı o yüzden alıyorum yoksa almazdım :) Güçlü bir ekran kartıda istemiyorum çünkü ilerde GTX 970 alıcam hıncımı onda çıkarırım bu arada.

Bence tümleşik ekran kartını kullanmalısın. G41 Express Chipset sana yetecektir. Ayrıca GTX 970 almak komple sistemini değiştirmeyi gerektirir.

Bence tümleşik ekran kartını kullanmalısın. G41 Express Chipset sana yetecektir. Ayrıca GTX 970 almak komple sistemini değiştirmeyi gerektirir.
Zaten tamamen yeni bir bilgisayar alacağım. Aayrıca G41 Express Chipset çok ciddiyim çok kötü. Hiç bir oyunu açmıyor hatta Team Fortress 2 yi bile açamıyor :/ Yetseydi alırdım ama maalesef.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı