Foxconn G41MXE anakartıma BIOS modlamak istiyorum Xeon E5450 takmak için ama nasıl modlayacağımı bilmiyorum, BIOS'ta EZ Flash özelliği yok, ROM dosyam hazır fakat nasıl modlayacağım? PC'yi USB üzerinden başlatıyorum olmuyor.
Forumda zibilyon tane bu konu ile alakalı çözümler var. Azıcık araştırma yapsan diyorum belki sorununu çözersin. Eğer hata aldıysan senin gibi hata alan bir sürü insan var. Onlar nasıl çözdüyse sende öyle çöz.
BIOS dosyasını bul sonra flash belleği bootlable olarak Rufus ile ayarlayın.
Dosyanın hangileri tam hatırlamıyorum onları içine atın boot edin sonra adımları uygulayın.
Bunları araştırmak bu kadar zor olmaması gerek. Ki bu konunun altında bile bir sürü bu konu ile alakalı konu var.
Muhtemelen.Bilgisayar "Casper" olarak mı açılıyor?
HayırBilgisayar "Casper" olarak mı açılıyor?
Bilgisayar "Casper" olarak mı açılıyor?
Özür dilerim araştırdığımda sadece ROM dosyasını içine atılacağını zannetmiştim Rufus ile ROM dosyasını USB'ye yazın diye bir şey görmemiştim.
Burada modlu BIOS'u indirebilirsiniz.Muhtemelen.
BIOS ekranındaki bütün sekmelerin ekran görüntülerini paylaşabilir misiniz?
Burada modlu BIOS'u indirebilirsiniz.
Şu konuya baktınız mı?Buradan indirdim zaten nasıl modlayacağımı bilmiyorum.Rom dosyasını USB'ye atıp USB'yi boot ile çalıştırdığımda çalışmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.