Sistem hiç bir işleme izin vermiyor -list e bile jumperların ikiside çalışıyor denedim. Ama 2-3 e getirince bir şey değişmiyor. 1-2 de de aynı hatta çıkartınca bile aynı UBS mouse var ve 2 ses girişi dolu 1 sata boşta. Çıkıpta denesem bir şey değişmez ama yinede soruyorum çıkarimmi?
Video da çektim 1080p değil ama...
Flash Descriptor: Invalid yazıyor. Error 25 alanlarda bile Valid. Jumperlar mı kafayı yedi bios tan mı ayar yapmak gerekiyor anlamadım?
Kamera kötü Telefonu ekran kartının fanına vurmak istemedim Daha önceden de yazdığım gibi CMOS zaten alakasız. Videoda sol alttaki bunda sol üsteki MFG 1-2'de denedim aynı 2-3'de denedim aynı hatta, çıkardım öyle denedim yine aynı Sorun Flash Descriptor'de ama çözemedim bir türlü, bendeki bütün ürünler böyle acayip. GT415 diye ekran kartım vardı internete yazdığımda fotografı bile çıkmıyordı, gt220 bios'u yükledim kurtuldum
Daha önceki konuları da okudum. Üşenmedim MFG'yi her kombinasyonda(3) denedim(yüklemeyi). Ve evet, P05.... P03 yüklemeyi bile denedim ama nafile. Yarın sabah yeni bir video çekerim isterseniz başka bir kamera ile. Gece gece fazla bir şey gözükmüyor.
Sonuç bu ve eğer yanlış bir şey yapıyor isem lütfen söyleyiniz. LGA 1156 sıfır kart satılıyor olsa idi alırdım. Sadece zaman geçirmek için uğraşıyorum. P04 versiyonu ile bir sorunum yok, sadece güncel olsun istemiştim Ve kamera için çok özür diliyorum.
Jumper'in yukarısındaki jumperi de sağ tarafa doğru tak. Yani onu da 2/3 şekilde ayarla.
Biosta protect yazan yerleri kontrol et. Amı flash ile güncellemeyi denedin mi?
F05 olana güncelle.