O Oğuzhan Esmer Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Foxconn H61MXV anakatına sahibim. GT 710 ekran kartım var fakat VGA kablosunu ekran kartına takınca görüntü gelmiyor, Onboard'a takınca geliyor. Birkaç yerde BIOS güncellenmeli tarzı şeyler okudum. Fakat yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
Foxconn H61MXV anakatına sahibim. GT 710 ekran kartım var fakat VGA kablosunu ekran kartına takınca görüntü gelmiyor, Onboard'a takınca geliyor. Birkaç yerde BIOS güncellenmeli tarzı şeyler okudum. Fakat yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Şubat 2021 #2 BIOS pilini çıkartıp 2 dk sonra takarak tekrar deneyin. Bu işlem BIOS'u sıfırlayacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS O Oğuzhan Esmer Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 Berkay Davas dedi: BIOS pilini çıkartıp 2 dk sonra takarak tekrar deneyin. Bu işlem BIOS'u sıfırlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Bunu bir çok kez yaptım ama olmadı Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: BIOS pilini çıkartıp 2 dk sonra takarak tekrar deneyin. Bu işlem BIOS'u sıfırlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Bunu bir çok kez yaptım ama olmadı