FOXCONN H61MXV BIOS Güncelleme Sonrası Hata

konu açtım denetim dio denetim kaç dk sonra bitio
6 12 saate biter.

@Serhat Yücel arkadaşım. Indirdiğin bios dosyasında (7 mb lık) iki tane pdf dosyası mevcut. Orada nasıl yapacağın anlatılıyor. Iki tane flashlama yapmak zorundasın. Biri BIOS un kendisi için. Diğeri BIOS içerisinde yer alan Management Engine Firmware için. Tahminimce sen system bios u flashlamışsın ancak ME yi flashlayamamışsın. Sıkıştırılmış dosya içerisindeki kılavuzu kullan. İki tane jumper ve bir bios ayarı değiştirmen gözüküyor. Anakartına göre jumper farklılık gösterebilir.

Chipset'i güncelledim fakat Aygıt Yöneticisin'de ki hatalar devam ediyor hala. Fakat bilgisayar kullanımıma etki eden bir sorun değil sanıyorsam. Konuda belirttiğim gibi SYSBIOS'u yapamadım maalesef. Hata veriyor.

Güncellemeden önceki BIOS sürümüm buydu.
%100 emin isen dediğim şekilde yanlış bios yüklemişsin.

Yanlış BIOS sürümüyle güncellediysem bilgisayarda farklı bir sorun çıkar mı acaba?
Çıkar, konudaki sorunlardan biri de bu.

Ben iş işten geçmiş söylemleri taraftarı değilim.
2 sayfa boş öneriler yaptığının farkında bile değilsin. Şimdi dediğimi yaptığında hataları düzelecek ve bir daha bu tür kesin emin olduğu bir konu değilse yorum yapmazsanız iyi olur. Bu şekilde yarıma ihtiyacı olana daha çok zarar vermiş oluyorsunuz.

Dosya Ekleri

• File.jpg
    File.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 168
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı