Foxconn H61MXV için ekran kartı önerisi

Oğuzhan Esmer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Foxconn H61MXV anakartına sahibim ve BIOS'um eski. R7 240, GT 710 gibi ekran kartlarını taktım görmedi. Ama arkadaşımın Zotac GT630 ekran kartını gördü. Sahibinden sitesinde Palit marka bir GT630 buldum ve almak istiyorum. Fakat kart çok yeni gibi, anakartım görür mü veya farklı önerileriniz var mı?

Yeteri kadar bütçen varsa yeni bir anakart alabilirsin
Merhaba, Foxconn H61MXV anakartına sahibim ve BIOS'um eski. R7 240, GT 710 gibi ekran kartlarını taktım görmedi. Ama arkadaşımın Zotac GT630 ekran kartını gördü. Sahibinden sitesinde Palit marka bir GT630 buldum ve almak istiyorum. Fakat kart çok yeni gibi, anakartım görür mü veya farklı önerileriniz var mı?
Çünkü bayağı eski bir anakart okumayabilir

Okumama gibi bir sorunu varsa anakartınızın PCI-e slotu sorunlu olabilir. Sonuçta 775 anakartlar daha eski fakat okumama gibi bir sıkıntı görmedim. Ek olarak bize sisteminizi komple yazın. Herhangi bir kart önersek, ya işlemci darboğaz yapar ya PSU yetmez ya da kasaya sığmaz. Biz nereden bilelim :)

Okumama gibi bir sorunu varsa anakartınızın PCI-e slotu sorunlu olabilir. Sonuçta 775 anakartlar daha eski fakat okumama gibi bir sıkıntı görmedim. Ek olarak bize sisteminizi komple yazın. Herhangi bir kart önersek, ya işlemci darboğaz yapar ya PSU yetmez ya da kasaya sığmaz. Biz nereden bilelim :)
i3 2100
8gb 1333 mhz ram
foxconn h61mxv
600w psu
Yeteri kadar bütçen varsa yeni bir anakart alabilirsin

Çünkü bayağı eski bir anakart okumayabilir
1155 pin işlemcim var ne önerirsiniz

300-400 ekran kartı için anakart değiştirmekten başka çözüm olmazsa bir o kadar da anakart için

Anakartım okur mu?

Madem anakartı değiştirmeyi de gözden çıkardınız, o sisteme yatırım yapmayın derim o vakit. Yaklaşık 1000TL masraf edeceğinize, anakart-işlemci-RAM'i satıp üstüne ekleyip DDR4 AM4 veya LGA 1200 platforma geçin.

Anakartına uygun da PCI slotun sıkıntılı olabilir eğer ekran kartlarında sorun yoksa.
Bazı ekran kartlarını okuyor, bazılarını okumuyor. Bence yazılımsal bi sıkıntı var.
Madem anakartı değiştirmeyi de gözden çıkardınız, o sisteme yatırım yapmayın derim o vakit. Yaklaşık 1000TL masraf edeceğinize, anakart-işlemci-RAM'i satıp üstüne ekleyip DDR4 AM4 veya LGA 1200 platforma geçin.
Ben sadece ekran kartı alıp işin içinden çıkmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı