Çözüldü FPPRO'dan yenilenmiş cihaz alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
Aylık 3.500 TL

hylei

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda 12 ay taksit imkanı bulundurdukları ve bütçeme uyduğu için yenilenmiş iPhone almayı planlıyorum. Fpexper sitesinde tüm parçaların başka bir IPhone'dan söküldüğünü ve orijinal olduğunu söylüyorlar ancak yine de cok fazla değişeni olduğu için tereddüte düştüm. Sizce sıfırdan farkı olarak kullanımda bana sorun çıkartır mı?

Çözüm
FPPRO çıkma orijinal parçalar kullanıyor ve iyi işçilik yapıyor buraya kadar okey yani ısrarla yenilenmiş telefon almak isteyen birisi için diğer firmalara göre daha iyi alternatif olur ama bu fiyat abartı. Ayrıca cihazın çok parçası değişmiş anakarta varana kadar. 32-33K'ye siz 12 Pro Max, 12 Pro'yu da rahat bulursunuz en temizlerinden, ilk sahibinden. Yani zaten bakın taksit diye de kendinizi kandırmayın. Firmalar taksit veriyor ama faizini, vade farkını fiyata bindiriyorlar. O yüzden ihtiyaç kredisi vs. alıp bu paralara sıfır 13 bakabilirsiniz. 12 Pro, 12 Pro Max; 13'ten daha iyi cihazlardır genel olarak. Dediğim gibi isterseniz 2. el ilk sahiplerinden temiz ilanlar da bulursunuz 12 Pro serisi için.
Yenilenmiş telefon alanları anlamıyorum. Senden bağımsız söylüyorum dostum. Harbiden alanın aklından şüphe ederim. Telefonun parçaları değişiyor üstüne üstlük pahalıya satılıyor.

Sıfır iPhone 13 ile aynı fiyattayken bunu almak pek mantıklı gelmedi.

Yenilenmiş telefon gördün mü kaç. Ekran, pil, kasa, arka kamera değişmiş ve 32000 fiyat. Komik. Üstüne üstlük 5 yıllık cihaz. Onun yerine çok ama çok daha iyi cihazlar alırsınız. Kısacası hiç bir şekilde alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı