FPS 500W AHBC PSU alınır mı?

Hocam, hala aynı güç kaynağını mı kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse kaç yıl oldu ve bir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar? Kullanıcı deneyiminize ihtiyacım var.

Hala aynı güç kaynağını mı kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse kaç yıl oldu ve bir sorun yaşadınız mı acaba? Kullanıcı deneyiminizi paylaşır mısınız mümkünse?
Malzeme kalitesine bir şey diyemem. Sonuçta cep telefonu değil, sürekli elimde tuttuğum bir şey de değil.

Ben bunu 310 liraya falan almıştım. 300 küsur. Bu fiyata kalkıp daha kalitesizliği ile öne çıkmış bazı markaları alacağıma, kaliteli olanın ucuzunu alırım diye düşündüm.

Malzeme kalitesine bir şey diyemem. Sonuçta cep telefonu değil, sürekli elimde tuttuğum bir şey de değil.

Ben bunu 310 liraya falan almıştım. 300 küsur. Bu fiyata kalkıp daha kalitesizliği ile öne çıkmış bazı markaları alacağıma, kaliteli olanın ucuzunu alırım diye düşündüm.
alalı kaç yıl oldu bir problem yaşamadınız sanırım

alalı kaç yıl oldu bir problem yaşamadınız sanırım
Yıl değil de ay oldu, 6-7 ay falan oldu.

Sürekli elime alıp gördüğüm bir eksiğini hissettiğim bir şey değil. Kasada duruyor işte. İyi ya da kötü diyemem.

Donanım ustası olmak lazım. Ben fanın sessizliğini sevdim şahsen. 1 tane, o eskilerden kalma MOLEX bağlantılı fan dışında sistemde çok bir ses yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı