belali numberke Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 Öncelikle hepinize merhabalar. Ben, FPS, hikayeli ve bulmaca içeren tarzda oyun arıyorum. Bunlara uygun oyun önerirseniz memnun olurum. Son olarak bir yerden kaçış gibi de olabilir, olması zorunda değil. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2020
Öncelikle hepinize merhabalar. Ben, FPS, hikayeli ve bulmaca içeren tarzda oyun arıyorum. Bunlara uygun oyun önerirseniz memnun olurum. Son olarak bir yerden kaçış gibi de olabilir, olması zorunda değil.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.605 Çözümler 83 28 Kasım 2020 #2 Tomb raider 2013.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 28 Kasım 2020 #3 Rise Of The Tomb Raider, Shadow Of The Tomb Raider. Belki ilk oyunu da ekleyebilirsiniz ama eskidir biraz.
Rise Of The Tomb Raider, Shadow Of The Tomb Raider. Belki ilk oyunu da ekleyebilirsiniz ama eskidir biraz.
belali numberke Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #4 Steve Rogers dedi: Rise Of The Tomb Raider, Shadow Of The Tomb Raider. Belki ilk oyunu da ekleyebilirsiniz ama eskidir biraz Genişletmek için tıkla... ilk oyunu var diğer oyunlarına da göz atmayı düşünüyorum teşekkürler
Steve Rogers dedi: Rise Of The Tomb Raider, Shadow Of The Tomb Raider. Belki ilk oyunu da ekleyebilirsiniz ama eskidir biraz Genişletmek için tıkla... ilk oyunu var diğer oyunlarına da göz atmayı düşünüyorum teşekkürler