İstenirse çok güzel oyunlar çıkıyor robloxta. Ben uzun zaman sonra bir daha gireyim dedim dusty trip önerdiler baktım gerçekten bir roblox oyunu değil gibi. İsteyince oluyor hocam.Garip bir öneri olacak biliyorum, ancak şu aralar çok sardım. Roblox'ta frontlines diye bir oyun var hocam CoD gibi çok iyi dizayn edilmiş internete yazarsanız Roblox oyunları gibi olmadığını görürsünüz. Bunu oynadıktan sonra robloxa olan bakış açım değişti kaliteli işler çıkabiliyormuş dedim. YT'ye ismini yazarak oyunun gameplayini izlemenizi ve şans vermenizi öneririm.
İstenirse çok güzel oyunlar çıkıyor robloxta. Ben uzun zaman sonra bir daha gireyim dedim dusty trip önerdiler baktım gerçekten bir roblox oyunu değil gibi. İsteyince oluyor hocam.
Garip bir öneri olacak biliyorum, ancak şu aralar çok sardım. Roblox'ta frontlines diye bir oyun var hocam CoD gibi çok iyi dizayn edilmiş internete yazarsanız Roblox oyunları gibi olmadığını görürsünüz. Bunu oynadıktan sonra robloxa olan bakış açım değişti kaliteli işler çıkabiliyormuş dedim. YT'ye ismini yazarak oyunun gameplayini izlemenizi ve şans vermenizi öneririm.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege olabilir Online olarak. Online şart değilse hızlı bir FPS olarak Doom serisini önerebilirim.
Evet hocam baktım oyna güzel bende eskiden Roblox oynardım bir tane FPS oyni vardı gine ona sarardım yağrın ilk iş bu oynu deneyeceğim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.