FPS oyunları için 2K monitör tercih edilmeli mi?

sgn2016

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba konuda belirttiğim gibi, FSP ve hikaye oyunları için 2K monitör tavsiye edilir mi? Şu anda kullanmakta olduğum 1080p 180Hz monitörüm var zaten ekran kartım 4070 Ti Super.

24 inch 1080p'den geçecekseniz çok fark olmaz ama 27 inch 1080p'den geçince güzel oluyor. Teknoloji mağazalarına gidip monitörleri inceleyebilirsin.
ekran kartımın 1080 için hakaret kabul ettiler bu karta 2K uygun dediler.

E-Spor oyuncu değilsen tercih edilir, görüntü net hissediliyor. 2K 27 inç öneririm hatta.
teşekkür ederim ekran kartı için yeterlimi? acaba

Merhaba konuda belirttiğim gibi, FSP ve hikaye oyunları için 2K monitör tavsiye edilir mi? Şu anda kullanmakta olduğum 1080p 180Hz monitörüm var zaten ekran kartım 4070 Ti Super.
Kısa süreli kullandım 2K'yı. Tadı gerçekten ayrı güzel. Fakat CS2 gibi oyunları yine 4:3 1024x768 oynamıştım. Orda normalde de kötü oldu ama PUBG gibi oyunlarda güzel oluyor. Ayrıca Youtube izlemesi bile ayrı tatlı.

neden fps oyunları için 24 inç öneriliyor. yani 27 inç mönitörler neden tavsiye edilmiyor.

Ekran kartın 2K kartı zaten.
bu kart beni 4-5 yıl 1440p çözünürlükte kasma olmadan oynatırmı.

4-5 yıl gider en üst ayarlarda o kadar gitmez. Yeni oyunlar eskisinden çok daha yüksek grafikli çıkıyor haliyle sistemleri daha da zorluyor. En üst ayarlarda olmasa da dahi medium ve high ayarlarda o kadar süre gider. Ultra içinde 2-3 yıl gider diye tatmin ediyorum.

neden fps oyunları için 24 inç öneriliyor. yani 27 inç mönitörler neden tavsiye edilmiyor.

bu kart beni 4-5 yıl 1440p çözünürlükte kasma olmadan oynatırmı.
Hocam 24 önerilmesinin sebebi monitörü kontrol etmen daha kolay oluyor. Mesela sadece nişangaha baktığında minimapi görüyorsun gibi. 27 olduğu zaman kafanı çevirmen gerekebiliyor. Tabi çok üst elolarda oynamak gibi niyetin var mı bilmiyorum. Eğer arada bir oynarım keyfime bakarım gibi düşünüyorsan gerek yok. Bir de şunu da söyleyeyim, 24inç tek avantajı bence bu. Ama 27 genel kullanıma daha uygun. Film izleme, hikayeli oyunlar gibi. Kullanım alanı daha fazla.

peki tamam teşekkür ederim.

fps günlük oynarım en fazla 10-15 dk diğer oyunlar zaten hikayeli oyunlar. çok etkilemiyorsa fps oyunlar 27 inç alabilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…