FPS oyunları için 3500 TL gamepad önerisi

Hocam daha önce xbox kullanıyordum jiroskop yok ve gecikme değeri yüksek. Fifa için gayet yeterliydi ancak fps oyunlarında rahat hissettirmedi.

Bunlar varken xbox kolu alınmaz.

Hocam bu kingkongk3 pro, Gamesir cyclone 2den iyi mi?

@Aberforth. Hocam cyclone 2 alacaktım ama connectgame e easysmx x20 gelmiş hangisini tavsiye edersiniz?​

Son düzenleme:
Hocam bu kingkongk3 pro, Gamesir cyclone 2den iyi mi?

@Aberforth. Hocam cyclone 2 alacaktım ama connectgame e easysmx x20 gelmiş hangisini tavsiye edersiniz?​

Bu fiyatlara tavsiyem yurt dışından akraba getirebiliyorsa vader 4 pro 60-70 dolara geliyor, trde kesinlikle cyclone 2.

X20 de kötü controller değil ama cyclone 2nin stickleri tmr en yeni nesil ve fiyatı daha ucuz

Bu fiyatlara tavsiyem yurt dışından akraba getirebiliyorsa vader 4 pro 60-70 dolara geliyor, trde kesinlikle cyclone 2.

X20 de kötü controller değil ama cyclone 2nin stickleri tmr en yeni nesil ve fiyatı daha ucuz
Hocam beni gümrükte kalma durumu çekindiriyor.

Hocam beni gümrükte kalma durumu çekindiriyor.
Bu arada Gulikiti kesinlikle almayın. Açıklamalarından tam emin olamadim ama on tuslari mekanik bilr değil ve stick latencysisi inanilmaz yüksek. Suan en iyileri vader 4 pro ve cyclone 2 bigbigwon blitz 2 de var ama o trde yok easy smx20 sizin icin iyi secenek olabilir diğerlerini alamıyorsaniz GuliKit KK3 Pro | Gamepad Latency Tester

Hocam Cyclone 2 içimde kaldı ama benim şanssızlığımla gümrükle uğraşırım gibi geldi.

Hocam o kodun süresi dolmuş başka kod biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Hocam Cyclone 2 içimde kaldı ama benim şanssızlığımla gümrükle uğraşırım gibi geldi.

Hocam o kodun süresi dolmuş başka kod biliyor musunuz?
Hala çalışıyor hepsi büyük 15OFF yazdınız de mi? 5 dolar indiren c2fans diye kodda var ama 15offun çalışması lazımdı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250104_181719_Chrome.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…