A Ali62Evren Femtopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #21 414683 dedi: Selamlar. Mbps, internet hızı konularında çok bilgim yok. Çoğunukla FPS oyunları oynuyorum(CS:GO, Valorant vs.) Bu tür oyunlar için en az kaç Mbps internet gerekir? 24 Mbps almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim... Genişletmek için tıkla... Ben de 15 ya da biraz daha fazla alıyorum evde dört kișiyiz güçlendirici vb. alsam mı ișe yararmı?
414683 dedi: Selamlar. Mbps, internet hızı konularında çok bilgim yok. Çoğunukla FPS oyunları oynuyorum(CS:GO, Valorant vs.) Bu tür oyunlar için en az kaç Mbps internet gerekir? 24 Mbps almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim... Genişletmek için tıkla... Ben de 15 ya da biraz daha fazla alıyorum evde dört kișiyiz güçlendirici vb. alsam mı ișe yararmı?
Krttokaan Hectopat Katılım 21 Şubat 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #22 Oynayacağı oyuna göre değişir. 4k kalitede ultra ayarlarda bir oyun oynayacaksa en az 50 Mbps gerekir. Stabil olarak sağlanamazsa ping olacaktır.
Oynayacağı oyuna göre değişir. 4k kalitede ultra ayarlarda bir oyun oynayacaksa en az 50 Mbps gerekir. Stabil olarak sağlanamazsa ping olacaktır.