T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 21 Haziran 2023 #41 NoxeGod dedi: Dostum şaka mısın? Karşına ilk çıkan ucuz monitörü atmışsın. IPS panel bile yazmış adam. IPS'in ne olduğunu bilmesen bile adamın istediğinden dolayı IPS olup olmadığını kontrol etmen gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam henüz yeni üye. Zamanla bu konulara hakim olacaktır.
NoxeGod dedi: Dostum şaka mısın? Karşına ilk çıkan ucuz monitörü atmışsın. IPS panel bile yazmış adam. IPS'in ne olduğunu bilmesen bile adamın istediğinden dolayı IPS olup olmadığını kontrol etmen gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam henüz yeni üye. Zamanla bu konulara hakim olacaktır.
And Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #42 NoxeGod dedi: @And Laptopunuz HDMI 2.1 destekliyor fakat HDMI 2.0 girişi 2.1 girişi ile uyumlu ama 2.0 hızında çalışıyor yani 240 Hz alabilirsiniz 1080P'de. Genişletmek için tıkla... Laptop’un özelliği yeni monitörün ki eski ancak yinede uyumlu ve 240hz/fps alacağım doğrumudur?
NoxeGod dedi: @And Laptopunuz HDMI 2.1 destekliyor fakat HDMI 2.0 girişi 2.1 girişi ile uyumlu ama 2.0 hızında çalışıyor yani 240 Hz alabilirsiniz 1080P'de. Genişletmek için tıkla... Laptop’un özelliği yeni monitörün ki eski ancak yinede uyumlu ve 240hz/fps alacağım doğrumudur?
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 21 Haziran 2023 #43 And dedi: Laptopun özelliği yeni monitörün ki eski ancak yine de uyumlu ve 240hz/fps alacağım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet. Monitörün F/P olması için HDMI 2.0 kullanmışlar. Turkish Delight dedi: Hocam henüz yeni üye. Zamanla bu konulara hakim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Çok sinirlendim.
And dedi: Laptopun özelliği yeni monitörün ki eski ancak yine de uyumlu ve 240hz/fps alacağım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet. Monitörün F/P olması için HDMI 2.0 kullanmışlar. Turkish Delight dedi: Hocam henüz yeni üye. Zamanla bu konulara hakim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Çok sinirlendim.