Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Kablosuz mouse almayı düşünüyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. FPS oyunları için kullanacağım birkaç model arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Bunun neyi güncel hocam fosilden öte bu mouse ?Bu biraz daha güncel.
Bunun neyi güncel hocam fosilden öte bu mouse?
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Bu biraz daha iyi.
10 gün beklerim dersen bunu al. Hepsinden daha iyi.
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Bu bütçedeki en iyi mouse. V8 modeli de tercih edilebilir shapeleri ve ağırlıkları farklı sadece.
Gaming.gen güvenilir. Ürünün lansman fiyatı bu. Ön sipariş gibi düşün. Ön sipariş vericeksin 5 mart tarihinde kargoya vericekler.Gaming Gen TR güvenilir mi?
Ben kablosuz mouse demiştim bu mouse da çok eskilerden kaldı bu fiyata bence daha ucuz ve kablolu fareler vardır.
10 gün sonra ne oluyor?
Anladım. Çok teşekkür ederim.