FPS oyunlarında kendimi nasıl geliştirebilirim?

Antrenman süresini artırmalısın, 10-15 dakika hiç yeterli bir süre değil çünkü profesyonel oyuncular bile saatlerce antrenman yapıp ısınıyor. Haritalara, özel modda tek tek girip bölgeleri dolaşarak yerleri kolayca ezberleyebilirsin. Aksiyon anında ne yapman gerektiğini oynadıkça öğrenirsin, tecrübe meselesi. Bunları uygulayarak hem info verildiği zaman tutukluk yapmazsın hem de zamanla aim ve oyun tekniğin gelişir.
Onlar profesyonel oyuncu, bu adam değil. Oyunu oynarak gelişirsiniz kısa yoldan bir çözümü yok bunun.
 
Oldum olalı FPS oyunlarında hiçbir yeteneğim yoktur. Bir tek LoL ve hikayeli oyunlar oynayabilirim. Ama Valorant çıkınca ve oyunu çok sevince LoL'deki gibi iyi oynamak istedim. LoL'de de aman aman iyi oynamam ama ligim platin 4 olduğu için ve Riot Games'in yaptığı oyunlar ilgimi çektiği için Valorant'ta da en azından LoL'de olduğum gibi iyi oynamak istedim. Bir tek Valorant'da değil bundan önce CS:GO'da oynadım (yaklaşık 3 ay) orada da başarıyı yakalayamadım. Yanlış hatırlamıyorsam usta Silver (yanlışım varsa düzeltin) oldum. Valorant'ta ligim Silver 2'yken bronz 3 oldu ve takımıma Full kötü adamlar geldi bir tek ben iyi oynuyordum ama taşıma kabiliyetim yoktu. Mekaniklerim kötü anlık olarak ne yapacağımı karar veremiyorum ve heyecan yapıyorum. Her gün 10-15 dakika antrenman yapıyorum Antrenman'da aimim iyi olsa da oyun içi kötü. Sensitivity olarak 400 DPI 0.35 hassasiyet kullanıyorum. Map yerlerinin isimlerini de bilmiyorum‚ biri bana info verince sap gibi kalıyorum.

Kişiden kişiye değişir ama ben 2500 DPI ve 8.00 sensitivy oynuyorum arkadan ya da yandan sıkıldığında anlık daha hızlı tepki verebilirsin spray atarken mouse yi aşağı daha az çekmek zorunda kalırsın. CS de de aynı mantık spray atarken ak 47 de örneğin silahın teptigi yönlere doğru daha hızlı çevirebilirsin. Önerim bu kadar Valorant rank kasmiyorum. CS MG2'yim.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı