FPS oyunlarında nişangah kayıyor

darkinbox

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
1.053
Çözümler
17
Yer
Aydın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kasap
Selam, Valorant CS falan oynarken o kadar geliştirdiğim aimim bir sorunum yüzünden hiçbir işe yaramıyor. Sorunu sormak isterseniz FPS oyunlarında poligona girdiğimde aim çalışırken, oyunda adam önümdeyken flick atmaya çalışıyorum neredeyse başına geliyor ama birazcık yanına kayıyor, hatta size video ile göstereyim. (oyundaki sensivity ile alakası yok her sensi denedim!)
 
Baştada sens le ilgili değil demiştim, eğer gerçekten merak ediyorsanız DPI 1600 Hassasiyet 1.66


Mouse pad kullanıyorum.
Ben hassasiyeti 0.45'te kullanıyorum ve profesyonel oyuncular da bu senslerde veya daha düşük senslerde oynuyorlar diye biliyorum. Muhtemelen sizin sensinizle flick atmak oldukça zordur. Mousepadinizin ve farenizin modelini söylemediniz ayrıca.
 
Birinci olarak 0.45 de zaten flick diye birşey kalmıyor bende İkinci olarak mouse pad bilmiyorum fare logitech g209 mu neydi ayrıca sizde dpi söylemeyi unutmuşsunuz.
Ben hassasiyeti 0.45'te kullanıyorum ve profesyonel oyuncular da bu senslerde veya daha düşük senslerde oynuyorlar diye biliyorum. Muhtemelen sizin sensinizle flick atmak oldukça zordur. Mousepadinizin ve farenizin modelini söylemediniz ayrıca
 
Birinci olarak 0.45 de zaten flick diye birşey kalmıyor bende İkinci olarak mouse pad bilmiyorum fare logitech g209 mu neydi ayrıca sizde dpi söylemeyi unutmuşsunuz.
Fare modelinizi bilmiyorsunuz, DPI söylemedim çünkü aynı DPI kullanıyorum. Ne ürün kullandığınızı bilmeden burada kimse yardımcı olamaz size, gördüğünüz gibi başka yorum yazan da yok zaten.
 
G209 diye bir fare yok ama sen bilirsin tabi, saygısızlık etme, benden başka uğraşan kimse yok konuyla.
Arama motoruna logitech g209 yazınca g203 çıkıyor, buna üşeniyorsan işte burada olma. Asıl saygısızlığı bu foruma kayıt olduğunda yapmışsın. Uzatmıyorum kapansın konu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı