Hangi platform hocam PC ise çok klasik bir sürü oyun var.Call of Duty ve Battlefield harici herhangi bir oyuna açığım. Çok pahalı olmazsa güzel olur bir oyun için 2-3 bin vermek can sıkıyor.
Call of Duty ve Battlefield harici herhangi bir oyuna açığım. Çok pahalı olmazsa güzel olur bir oyun için 2-3 bin vermek can sıkıyor.
PC'de oynuyorum çok eski ve küt olmadığı sürece sıkıntı yok.Hangi platform hocam PC ise çok klasik bir sürü oyun var.
Farklı bir şeyler denemek istiyorum R6'ya bir bakabilirim aslında ama zor diye de yanaşasım gelmiyor hiç.Rainbow Six'ya da CS seçkin alıp oynayabilirsiniz.
PC'de oynuyorum çok eski ve küt olmadığı sürece sıkıntı yok.
Gerçekçi fps oyunlarını seviyorsan Arena Breakout Infinite bakabilirsin ücretsiz.Call of Duty ve Battlefield harici herhangi bir oyuna açığım. Çok pahalı olmazsa güzel olur bir oyun için 2-3 bin vermek can sıkıyor.
Call of Duty ve Battlefield harici herhangi bir oyuna açığım. Çok pahalı olmazsa güzel olur bir oyun için 2-3 bin vermek can sıkıyor.
Göz atarım ücretsiz olması güzel oldu.Gerçekçi fps oyunlarını seviyorsan Arena Breakout Infinite bakabilirsin ücretsiz.
Valorant çok sarmadı açıkçası Delta Force dikkatimi çekti denemekten zarar gelmez demosu güzelse tam halinide oynarım ileride.Geçenlerde Battlefield tarzı FPS türü oyunun demosu açıldı Delta Force arada girip takılıyorum gir bir bak. Onun dışında Valorant olabilir yukarıda arkadaş belirtmiş R6 var ona da bakabilirsin. Bunların dışında CS2 var klasik olarak.
Almayı düşünüyordum ona da bir bakıcam.Eğer bilgisayarını iddalıysa bodycam oynayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.