Hocam aynı sorunu Monitorum FreeSync olmasına rağmen bende yaşadım.Monitoru DP kablosuyla bağladıysanız 1.1'den 1.2 çekince kismen düzeldi.Cs Go Pubg gibi oyunlarda sorun hala devam ediyor.Sorunun çözümü tam olarak yok Düzelmezse garantiye gönderin.
Özür diliyorum ilk önce geç yazdığımdan dolayı, monitörüm 60Hz Philips IPS 1920x1080 monitör HDMI ile bağlandı eğer söylemek istediğiniz oysa. Sorunu yaşadığım oyunlar, Fortnite, Rainbow Six, GTA 5 diğer oyunlarımda da hafiften oluyor o da işlemcinin sıkıntısı olabilir.
Sorun Fps yüksek olmasına rağmen kasması mı? Yoksa oyunlarda yırtılma mı oluyor.Yukarıda kasma olarak belirtmişiniz ama yırtılmadan dolayıda kasma hissiyatı hisediyor olabilirsiniz.Yırtılma yaşanması monitorunuzun 60 hz olmasından dolayı doğal.Ekranda sağ-sol yaparken veya duvarların yanından geçerken titreme veya çizgiler göruyorsanız bu yırtılma oluyor.
Sorun Fps yüksek olmasına rağmen kasması mı? Yoksa oyunlarda yırtılma mı oluyor.Yukarıda kasma olarak belirtmişiniz ama yırtılmadan dolayıda kasma hissiyatı hisediyor olabilirsiniz.Yırtılma yaşanması monitorunuzun 60 hz olmasından dolayı doğal.Ekranda sağ-sol yaparken veya duvarların yanından geçerken titreme veya çizgiler göruyorsanız bu yırtılma oluyor.
Arkadaşın sorununu galiba biliyorum ama çözümü var mı bilmem. Ben CS:S oynarken oluyor. 300-400 Max. oynamama rağmen sanki 30 FPS gibi gözüküyor. Bazen oluyor. Çözüm aradım yoktu. Sadece Half Life 2 ve CS:S'de oluyor. R6S, GTA 5 veya eskilere bakarsak SWAT 4'te olmuyor. Aynı sorun ise çözümü galiba yok.