Monitörun altında tuşlar var o tuşların fotoğrafını atar mısın?1.1'den 1.2'ye çekmek nasıl efendim az daha detaylı söylersniz.
Monitörun altında tuşlar var o tuşların fotoğrafını atar mısın?1.1'den 1.2'ye çekmek nasıl efendim az daha detaylı söylersniz.
Monitörun altında tuşlar var o tuşların fotoğrafını atar mısın?
Benim monitörümde menü bölümüne girince Dp kablosunu ayarlamak için bir seçenek çıkıyor yön tuşlarıylada ayarlıyorum sizde öyle bir bölüm çıkıyor mu?Attım efendim.
Benim monitörümde menü bölümüne girince DP kablosunu ayarlamak için bir seçenek çıkıyor yön tuşlarıyla da ayarlıyorum sizde öyle bir bölüm çıkıyor mu?
Benim monitörümde menü bölümüne girince DP kablosunu ayarlamak için bir seçenek çıkıyor yön tuşlarıyla da ayarlıyorum sizde öyle bir bölüm çıkıyor mu?
Fotoğrafta monitörüz HDMI ile bağlı ve 1920×1080 60 HZ olarak gözüküyor. Siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? 1.1'den 1.2'ye çekme olayını DP kablosu için bahsetmiştim.nasıl yani
menüye tıklayınca seçenekler çıkıyor efendim
Bir sürü seçenek var hangisine tıklamalıyım
Benim ekranım 75 Hz bu arada.
nasıl yani
menüye tıklayınca seçenekler çıkıyor efendim
Benim ekranım 75 Hz bu arada.
[/QU
efendim ben 75 hz de kullanıyorum mönitörü oyunlarda fpsim iyi ama akıcı değil gibi hissediyorumFotoğrafta monitörüz HDMI ile bağlı ve 1920×1080 60 HZ olarak gözüküyor. Siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? 1.1'den 1.2'ye çekme olayını DP kablosu için bahsetmiştim.
Fotoğrafta monitörüz HDMI ile bağlı ve 1920×1080 60 Hz olarak gözüküyor. Siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? 1.1'den 1.2'ye çekme olayını DP kablosu için bahsetmiştim.
75 Hz'de kullanmıyorsunuz attığınız fotoğrafta 60 Hz olarak gözüküyor. Sorunu ancak VSYNC açarak düzeltebilirsinizefendim ben 75 hz de kullanıyorum mönitörü oyunlarda fpsim iyi ama akıcı değil gibi hissediyorum
75 Hz'de kullanmıyorsunuz attığınız fotoğrafta 60 Hz olarak gözüküyor. Sorunu ancak v-Sync açarak düzeltebilirsiniz Eki Görüntüle 605180
75 Hz'de kullanmıyorsunuz attığınız fotoğrafta 60 Hz olarak gözüküyor. Sorunu ancak V-Sync açarak düzeltebilirsiniz Eki Görüntüle 605180
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.