Oyunlarda görüntü ayarları bölümünde görebilirsiniz.Şu an 75 Hz gözüküyor orası V-Sync nasıl açılır bu arada.
Oyunlarda görüntü ayarları bölümünde görebilirsiniz.Şu an 75 Hz gözüküyor orası V-Sync nasıl açılır bu arada.
Oyunlarda görüntü ayarları bölümünde görebilirsiniz.
cs de fps sabitlesem de işe yaramıyor efendimOyunlarda görüntü ayarları bölümünde görebilirsiniz.
Benin yaşadığım problem arızadan kaynaklıydı. Sizin monitörünüzde yırtılma olması doğal 75 Hz olduğunu belirttiniz. 75 FPS üstü aldığınızda yırtılma yaşanacaktır. Eğer çok rahatsız oluyorsanız FreeSYNC veya GSYNC monitör alın.DPI değiştirmek işe yararmı.
O zaman benim gibi ekran kartınız veyahut monitörünüz arızalanmıştır bende de önceden olmuyordu arıza oluşunca bu hale geldi. Garantisi mevcut mu?Eskiden olmuyordu ama efendim.
sadece o kadar mıBenim gibi yazılımsal bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir. Farenin sürücüsünü ve ses sürücüsünü kaldırıp deneyin.
O zaman benim gibi ekran kartınız veyahut monitörünüz arızalanmıştır bende de önceden olmuyordu arıza oluşunca bu hale geldi. Garantisi mevcut mu?
Benim gibi yazılımsal bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir. Farenin sürücüsünü ve ses sürücüsünü kaldırıp deneyin.
Mouse değiştirdim oldu hibi şimdidr kkavye çalışmıyorBenim gibi yazılımsal bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir. Farenin sürücüsünü ve ses sürücüsünü kaldırıp deneyin.
link atarmısn knkaBenim gibi yazılımsal bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir. Farenin sürücüsünü ve ses sürücüsünü kaldırıp deneyin.
Kardeşim ben bu sorunu NVIDIA panelinden ‘ortam kapatma’ seçeneğini kapatarak çözdüm belki sende de işe yarar dene istersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.