FPS yüksek fakat kasıyor gibi görünüyor

Benim gibi yazılımsal bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir. Farenin sürücüsünü ve ses sürücüsünü kaldırıp deneyin.
sadece o kadar mı
O zaman benim gibi ekran kartınız veyahut monitörünüz arızalanmıştır bende de önceden olmuyordu arıza oluşunca bu hale geldi. Garantisi mevcut mu?

Başka kablo denesem olur mu monitöre bağlamak için.
Benim gibi yazılımsal bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir. Farenin sürücüsünü ve ses sürücüsünü kaldırıp deneyin.

Efendim HID uyumlu fare Driver'i nereden yükleyebilirim?
Mouse değiştirdim oldu hibi şimdidr kkavye çalışmıyor
link atarmısn knka

Son düzenleme:
denetim masası - donanım ve ses - aygıtlar ve yazıcılarr - genel pnp monitor sağ tuş - görüntü ayarları - gelişmiş görüntü ayarları- ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri- moniştor- 144hz - bitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı