AkGandalf Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar internet kafede Valorant oynuyorum. Ancak Fracture haritası yok kaldırılmış sanırım. Bunun gibi kaldırılan haritalar nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Arkadaşlar internet kafede Valorant oynuyorum. Ancak Fracture haritası yok kaldırılmış sanırım. Bunun gibi kaldırılan haritalar nelerdir?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 AkGandalf dedi: Arkadaşlar internet kafede Valorant oynuyorum. Ancak Fracture haritası yok kaldırılmış sanırım. Bunun gibi kaldırılan haritalar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Daha bugün oynadım?
AkGandalf dedi: Arkadaşlar internet kafede Valorant oynuyorum. Ancak Fracture haritası yok kaldırılmış sanırım. Bunun gibi kaldırılan haritalar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Daha bugün oynadım?
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 11 Temmuz 2024 #3 Rekabetçi havuzunda yok fakat diğer modlarda hala var.
AkGandalf Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 SEMIKAANCAKIR dedi: Daha bugün oynadım? Genişletmek için tıkla... Bana pek denk gelmiyor GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Rekabetçi havuzunda yok fakat diğer modlarda hala var. Genişletmek için tıkla... Ben denk getiremedim galiba
SEMIKAANCAKIR dedi: Daha bugün oynadım? Genişletmek için tıkla... Bana pek denk gelmiyor GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Rekabetçi havuzunda yok fakat diğer modlarda hala var. Genişletmek için tıkla... Ben denk getiremedim galiba
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.708 Çözümler 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 Rekabetçi modda Pearl, Fracture, Breeze ve Split yok, bu haritaları Tam Gaz gibi diğer modlarda hala oynayabilirsiniz.
Rekabetçi modda Pearl, Fracture, Breeze ve Split yok, bu haritaları Tam Gaz gibi diğer modlarda hala oynayabilirsiniz.