Fransa'da kilise saldırısı: 'Bir kadının başı kesildi'

Fransa'nın Nice kentinde bir kilisenin yakınlarında bıçaklı saldırı düzenlendi. En az üç kişinin öldüğü saldırı sırasında bir kadının başının kesildiği belirtiliyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Nice'e gidecek.

 
Macron tetikledi çeksinler.
İnsanların kafasının kesilmesi normal yani sizin için? Sonra neden İslamofobi var diyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hocam?
 
Sen de olaya A haber gibi yaklaşmışsın.
Dünyanın en büyük manipülasyon medyalarından birisinin haberini paylaşmak çok doğrulayıcı olmuş resmen. Sarı başbuğ’un da dediği gibi “BBC, fake news”
834DB5DD-893D-4881-B704-AF625002DEE8.png
 
İnsanların kafasının kesilmesi normal yani sizin için? Sonra neden islamofobi var diyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hocam?

Vallahi hocam beni hiç ilgilendirmiyor Türkiye'de yaşıyoruz ölmüşüz agliyanimiz yok ve müslüman bile değilim hissizlestim artık 3 kere davalık oldum daha yeter kesen kessin sıkıldım hristiyan bunu yaptı müslüman şunu yaptı diye.
 
Müslüman bile değilim çocuklar sakın olun böyle şeylere yorum yapıp ilgilendiğimden beri 3 soruşturma yedik şikayetten sıkıldım artık kesen kessin kendini aç karnımı düşünüyorum ben.
Hemen Müslüman değilim lafına geliniyor. Bu kadar çabuk satma be. Bari savun biraz. Kaldıramayacağın taşına girmeyeceksin.
 
Dünyanın en büyük manipülasyon medyalarından birisinin haberini paylaşmak çok doğrulayıcı olmuş resmen. Sarı başbuğ’un da dediği gibi “BBC, fake news”
Eki Görüntüle 718800
A Haber'de yayınlanırsa inanırsın. Bekle bakalım:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı