Fransız Le Monde gazetesi Altılı Masa'yı alaya aldı

Fur1907kan

Kilopat
Katılım
29 Haziran 2018
Mesajlar
1.293
Makaleler
1
Yer
Mersin

Altılı Masa'nın hala aday gösterememesi hakkında hiciv yoluyla yaptıkları eleştiriler dikkat çekti.
 
Daha milletin sesi olamıyorlar, ülkeyi nasıl yönetecekler? Milleti dinleyen, milletin istediğini yapan kazanır. Erdoğan bunu yıllardır yapıyor ve o yüzden kazanıyor. Eğer milletin istediği adayı çıkarmazlarsa veya Kılıçdaroğlu aday olursa seçimin sonucu belli.
 
Sayın Recep tayyip Erdoğan evet ekonomiyi iyi yönetmedi doğru ama terörü bitirdi doğuda bu kadar yapılan hizmetlerde göz ardı edilemez eğriye eğri doğruya doğru yanlışları var ama icraatları da var 6'lı masa ise 6 tane farklı ideolojiden insan hepsinin siyasi ideolojisi farklı kimi sağcı kimi solcu kimi laik kimi şeriatçı yani fazla söze gerek yok ortada adayda yok.
 
Bu gidişat ile seçimin sonucu şu andan itibaren belli zaten. Bunu herkes biliyor. İsteyen de biliyor, istemeyen de biliyor.
 
Alım gücümüzü düzeltseler, yarın sabaha kalktığım zaman X ürünün fiyatı artmasa mesela, A partisi B partisi başta çok umurumda olmaz da, ekonomi çığırından çıktı. Alım gücümüz yerlerde. 1TL'yi 20TL yaptılar. Eskiden 2 Simit'i 1TL'ye alıyordum şimdi 2 simit 15TL oldu.
 
İyi de niye 6 lı masaya şartlanıyorsunuz? Oyu sadece onların çıkaracağı adaya atmak gibi bir zorunluluğunuz mu var?

Başka partiler ve adaylarda var
 
Hiç belli olmaz hocam, kararsız çok seçmen var, sırf Erdoğan gitsin diye oy verecekler var, şahsen bende öyle, kılıçdaroğluysa kılıçdaroğlu, mansursa mansur, ekremse ekrem, pet şişeyse pet şişe, inan hiç fark etmez.
Tamam herkes öyle düşünmüyor anadolu seçmeni alevi adama oy moy vermez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı