Free skin'i kabul ettikten sonra Steam hesabım çalındı

EmreSunars

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
1.203
Çözümler
8
Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, az önce CS:GO oynamaya girecektim ve birisinin bana free skin diye bir şey attığını gördüm, kabul ettim. Sonra bir anda hesabımın e-postasıyla şifresi değişti. Steam'e destek talebinde bulundum. Daha ne yapmalıyım ya da kısa yolu var mı hesabımı kurtarmanın?
 
1)mobil guardın aktif mi?
2)daha önce hiç mobil guard kullandın mı?
3)atılan takasta itemin hangi silah skini (aug, ak, USP) vesaire.
-----Daha çok bilgi vermen lazım ----
 
Merhaba, az önce CS:GO oynamaya girecektim ve birisinin bana Free skin diye bir şey attığını gördüm, kabul ettim. Sonra bir anda hesabımın e-postasıyla şifresi değişti. Steam'e destek talebinde bulundum. Daha ne yapmalıyım ya da kısa yolu var mı hesabımı kurtarmanın?

Şey mi :D
B İ G Free skıns Click: WWW.DADDADADASCS.NET
Sonra Free caseden en kötü 78 dolarlık karambit çek of heyecanla çek sonra hesapla giriş yap der, hesabında heyecanla karambitini ararsın :D. Her hafta geliyor bana onlardan.
 
Herkese teşekkürler buradaki öneride bulunan oldu komiğe alan oldu benim gibi ama konuyu açmadan önce Steam desteğe başvurmuştum hesabımın şifresi sıfırlanmış şekilde geri aldım tüm hesap şifrelerimi değiştirdim iyi günler herkese.
 
Hocam nicki saçma sapan Rus isimleri olan hesaplar size niye Free skin versinki? İyi keklemişler sizi. Steam desteğe yazın onlar sizi hesabı geri almada yönlendirir.

Bu arada sacma Rus degil tam tersi turktu.
 
Steam desteği bekleyeceksiniz ve unutmayın babanız bile size bedava bir şey vermez.

Yok be babanız bedava bir şey verir. Konuya gelirsek galiba mobil guard yokmuş yoksa çalınması tek linke tıklayıp olacak bir şey değil. Steam'e ticket atın kredi kartını falan sorarlar sonra hesabı geri alırsınız. Şifreyi farklı bir şey yapın ve de mobil guard ekleyin.
 
Daha dün başka birinin aynı şekilde hesabı çalındı ve buraya yazdı. Adınıza sevindim geri alabilmişsiniz. Bu dolandırma yöntemi çok yaygın zaten özellikle trade sitelerinde çok kumar oynayan arkadaşların başı yanıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı