Çözüldü FreeDOS laptop kurulumda driverlar otomatik mi iniyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigitfrr

Centipat
Daha fazla  
Turuncu siteden bir HP Victus 16 laptop satın aldım fakat daha gelmedi. Laptop, Freedos olarak elime ulaşacak. Acaba Win11 kurduğum zaman driverları benim mi kurmam lazım yoksa otomatik kuruluyor mu? (Bazı laptoplarda hiçbir driverın kurulu olmadığı, internetin olmadığı) gördüğüm için merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rufus olması lazım, hazırda vardı.

Sanırım laptopta ethernet girişi yok ve bir başka ( Çok Eski Laptop) Denediğimde Telefon Bağlanmıyordu İOS olduğu için Olabilirmi

Bazen o bağlantı için de sürücü istiyor, siz wifi sürücüsünü hazır da tutun.
@PROTECTQ, normalde öyleydi, dün HP laptopa Windows 11 kurdum, internet bağlantım yok gibi bir seçenek ile devam etti.

Rufus ile mi yazdırdınız yoksa Windows Media oluşturma aracını mı kullandınız.

Sanırım laptopta Ethernet girişi yok ve bir başka ( çok eski laptop) denediğimde telefon bağlanmıyordu iOS olduğu için olabilir mi?

Evet ne yazık ki iOS telefon bağlayamazsınız. Android telefon gerekli. IOS'tan internet verebilmeniz için bilgisayarda ITunes'un yüklü olması lazım.

Sanırım laptopta ethernet girişi yok ve bir başka ( Çok Eski Laptop) Denediğimde Telefon Bağlanmıyordu İOS olduğu için Olabilirmi

Bazen o bağlantı için de sürücü istiyor, siz wifi sürücüsünü hazır da tutun.

Son düzenleme:
Çözüm

Bazen o bağlantı için de sürücü istiyor, siz Wi-Fi sürücüsünü hazırda tutun.

Rufus'ta bu kurulum adımları atlanabiliyor fakat Windows'un kendi aracında maalesef atlayamıyoruz. Rufus'ta USB'ye yazarken sistem gereksinimini kaldıran ve lokal kurulumu etkin kılan araçlar var muhtemelen o şekilde atladınız. Microsoft'un ilk defa doğru bir iş yaptığını sanmıştım :(

@PROTECTQ, adımları atlama kısmında değişiklik yapmadım, bu bellek ile bir önceki topladığım sisteme kurulum yaptığımda internet istedi, aynı bellek ile HP cihaza kurulum yaptığımda o kısmı geçebildim.

Yakın zamanda ben de bir temiz kurulum yapayım, merak ettim.

@PROTECTQ

Bu görseldeki gibi seçenek çıktı.

Screenshot_2025-12-03-10-37-41-05_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı